Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
Kırıkkale / Merkez Anatolia Güzellik Merkezi

GÜZELLİK MERKEZİMİZİ İŞLETECEK MÜDÜR ARANMAKTADIR...

Antalya / Manavgat Lyra Group Hotels

Otelimizde görevlendirilmek üzere Misafir İlişkileri Müdürü aramaktayız. *Benzer pozisyonda en az 3 yil deneyimli, *Iyi derecede Rusça bilen (ikinci dil ingilizce tercih sebebidir) *Güler Yüzlü, diksiyonu düzgün, prezantabl *Kisisel motivasyonu yüksek, misafir m..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Metratek Kalip Makina

Beylikdüzü Organize Sanayi'de cam kalıpları üreten fabrikamıza; Kalıphane / Üretim müdürü aranmaktadır * Üretimi yapılacak kalıpların tasarımlarının gerçekleştirilmesi, * Kalıphane bölümünün üretim aşamalarının ve mesailerinin planlanması * Kalıphane bölümü için gereke..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Echoll

İstanbul Bakırköy'de açılacak olan A Plus Hizmet Kalitesi ve Kurumsal kimliği ile hizmet vermeye başlayacak olan kız öğrenci yurdumuz için; KYK 'de YURT Müdürlük görevi yapmış ve / veya Üniversitelerin Turizm,Halkla İlişkiler, İşletme, İktisat vb. bölümlerinden mezun Benzer bir görevde..

Muğla / Milas WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Ankara / Tümü Akçadağ İnşaat

İNŞAAT SEKTÖRÜNE HAKİM, Tüm satınalma süreçlerine hakim ve deneyimli, Lisans Mezunu, Ekip yönetme becerisine sahip, etkin iletişim kurabilen, Tüm satınalma süreçlerine hakim, Temsil yeteneği güçlü, Disiplinli,sorumluluk sahibi,pratik ve hızlı çözümler yaratan,..

İstanbul Avrupa / Şişli Bomonti Balık

*ÜNİVERSİTE MEZUNU ( TERCİHEN TURİZM, İŞLETME), *RESTAURANT SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLAN (TERCİHEN DENİZ MAHSÜLLERİ KONUSUNDA ), *MEZELER VE MEYHANE KÜLTÜRÜ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ, *MC OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM, *DİKSİYONU DÜZGÜN, PREZENTABL, GÜLER YÜZLÜ, *EKİP LİDERİ OLA..

Tokat / Merkez Portakal A. Ş

İş Tanımı: Tokat Novada AVM'de bulunan Mağazamızda istihdam edilecek ve mağazanın tüm süreçlerininin koordineli bir şekilde yönetilmesinden sorumlu olacaktır. Genel Nitelikler: Beyaz Eşya, Televizyon, Cep telefonu ve tüketici elektroniği alanlarında faaliyet g..