Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
İstanbul Anadolu / Ümraniye EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7500 personeli olan şirketimiz bünyesinde; BURSA - NİLÜFER BÖLGESİNDE BULUNAN YENİ AÇILACAK AVM.PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE , - ..

Firmamıza portföylü imalat-üretim müdürü aranmaktadır. Yemek+servis ve tüm sosyal haklar mevcuttur...

Bursa / Nilüfer Dayı Kürek Lahmacun

Firmanın işleyişini düzenleyecek güler yüzlü diksiyonu düzgün bay veya bayan Müdür alınacıktır...

ş.urfa 2.organize sanayi bölgesinde motor ve pompa imalatı yapan fabrikamızda genel muhasebeyi yürütebilecek üniversite mezunu deneyimli eleman alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Sancak İthalat

Toptan Un satışı yapan firmamıza sektörde deneyimli, sahaya inebilecek, sektörde çevresi olan satış müdürü alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elegans Grup Spor Salonları İşletmeciliği

4000 M2 SPOR TESİSİMİZE KADRO OLUŞTURABİLECEK TECRÜBELİ TESİS MÜDÜRÜ ALINACAKTIR...

Ankara / Tümü Misbaşak Francala

Merkez Şubemize , - Restoran ile ilgili faaliyetleri koordine edecek, - Tüm müşteri kitlesinin beklediği servis ve hizmeti verebilecek, - Etkileşimde olduğu diğer birimlerle koordinasyonu ve iş akışını sağlayabilecek, - Kendisine bağlı ekibin eğitim ve gelişimine deste..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Pomeranian Boo House

Şirketimize ait Etiler' de bulunan butik bir VIP Pet Shop Mağazamıza Satış Ve Pazarlama Müdürü aramaktayız. *İnsan ilişkilerinde başarılı, temsil yeteneğine sahip, *Diksiyonu düzgün, prezantbl, ikna kabiliyeti yüksek, *Adayların çok iyi İngilizce bilmesi gerekmektedir...