Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
İzmir / Gaziemir Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz akaryakıt sektöründe dünya devi olan kurumsal müşterimizin İzmir Gaziemir'de bulunan istasyonunda görevlendirilmek üzere “İstasyon Müdürü” aramaktayız. Genel Nitelikler: *Üniversite veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, *Akaryakıt sektörün..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bereket Döner

a) Yüksek Okul veya Lise mezunu b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kurallar..

İstanbul Avrupa / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Manisa / Tümü Gratis

Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği, kozmetik ,c..

Ankara / Çankaya Wuhan Fiberhome

1. English and Turkish language; proficiency in English communication; 2.College and above degree,majored in telecommunications or computer related professional; 3. Have good technical sales or other relevant work experience of the telecommunications industry is more better. 4. Wi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Fiziki Güvenlik hizmeti verdiğimiz AVM projemizde görevlendirilmek üzere "Güvenlik Proje Müdürü" istihdam edilecektir; GENEL NİTELİKLER * Üniversite Mezunu, * 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kartına sahip (Silahlı- Silahsız), * SİTE, AVM , OTEL vb. projelerde vey..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Beyaz Köşk Çamlıca

üsküdar'da çamlıca tepesinde bulunan restaurantımız da çalışacak müdür alınacaktır...