Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
Kütahya / Merkez Hanşah Turizm A. Ş

Kütahya merkezde bulunan ve yoncalıda bulunan tesislerimizde çalıştırılmak üzere .Gülümser hatun konakları halkla ilişkiler departmanı ve çağrı merkezi için 20-28 yaş arası en az lise mezunu düzgün diksiyona SAHİP TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK bay/bayan personel alımı yapılacaktır. Koşullar : MAAŞ+s..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ BAYAN MUHASEBE - ÖN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR. BİLGİSAYAR PROGRAMLARINI KULLANMAYI BİLEN TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNLENDİREBİLECEK OFİS İÇİ GENEL İŞLERE HAKİM KAPASİTEDE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. MAAŞ +SSK+ YEMEK ÇALIŞMA SAATLERİ 08:30 - ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Emirgan Mado

İstanbul Sarıyer Emirgan lokasyonunda bulunan restoranımız için HALKLA İLİŞKİLER adayı aranmaktadır. 24-40 yaş aralıgında Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun, İyi düzeyde ingilizce bilen, İletişim becerileri kuvvetli, diksiyonu düzgün, Kişisel bakımına özen göster..

İzmir / Karabağlar Tekman Mobilya

sanayi ortamında çalışabilecek, diksiyonu düzgün , telefon trafiğini ve sipariş takibi yapabilecek ezberi dikkati iyi olan elemanlar aranmaktadır. Karabağlar ,Buca, Şirinyer ,Gaziemir civarı ikamet eden tercih sebebimizdir. Tekman Mobilya seyhan mah. buca ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İkon Restorasyon

Restorasyon ve hasar onarım hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamızda istihdam edilmek üzere ‘MÜŞTERİ HİZMETLERİ SORUMLUSU' aramaktayız. Lise veya MYO mezunu, Konusunda en az 1 yıl tecrübeli, Temsil ve iletişim becerisi yüksek, Takım çalışmasına yatkın, MS Off..

Konya / Selçuklu MEDİA MARKT

Konya MediaMarkt Mağazalarımızda istihdam edilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları aranmaktadır. • En az lise mezunu, • En az 1 yıl perakende sektöründe çalışmış, • İnsan ilişkileri kuvvetli, güleryüzlü, • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabile..

Ankara / Çankaya MEDİA MARKT

Ankara MediaMarkt Mağazalarımızda istihdam edilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları aranmaktadır. • En az lise mezunu, • En az 1 yıl perakende sektöründe çalışmış, • İnsan ilişkileri kuvvetli, güleryüzlü, • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabil..

İstanbul Avrupa / Fatih Delta Gsm Aksesuar

Lise,yüksekokul veya lisans mezunu, - Tercihen müşteri karşılayabilen ve callcenter pozisyonunda tecrübesi olan - Müşteri ile birebir görüşmelerde ikna kabiliyeti yüksek olan, - Müşteri danışmanı pozisyonuna hakim olan, - Bulunduğu pozisyonda kendisine verilen işi programlayı..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Teknofinsteel Makina Otomasyon Sistemleri

Fabrika binamızda görevlendirilmek üzere, 23 - 37 yaş arası aşağıdaki niteliklere uygun ofis personeli aramaktayız. • Tercihen Üniversite veya Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümünden mezun, • Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli, • Microsoft Office..

Tekirdağ / Tümü Kumbağ Tatil Köyü

Tercihan Tekirdağ civarında ikamet eden,En az 3 yıl Önbüro tecrübeli,Otel ofis programlarını kullanabilen,müşterileri ilişkilerinde sorun çözebilen önbüro şefi aranıyor. Mayıs -Eylül arası çalışabilecek..