Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İzmir / Konak Doris Turizm Seyahat

A- Grubu Turizm Seyahat Acentamıza Rezervasyon-Otel Satış, Grup ve Kongre Organizasyonları Departmanlarında Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Alınacaktır; Aranan Nitelikler : * Tatil-Otel Rezervasyonu, uçak biletleri satışında tecrübeli veya, * Kendisini geliştirerek ve Turizm alanında ilerl..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lider kuruluşu olan şirketimizin Güzelbahçe'deki ofisinde görev alacak ​Müşteri Hizmetleri Sorumlusu alınacaktır. ​GÖREV​ TANIMI Canlı destek hattımıza ​online yazışma​,​ telefon​ ve e-mail ile ulaşan müşterilerimiz ile gerekli iletişimi s..

Ankara / Altındağ Şenol Oyuncak

TOPTAN OYUNCAKÇI FİRMAMIZA BİLGİSAYAR KULLANABİLEN ÖN MUHASEBE ALANINDA BİLGİLİ SİGARA KULLANMAYAN BAYAN ELEMAN..

İstanbul Anadolu / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Kartal Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tesl..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tes..

İstanbul Avrupa / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Bakırköy Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra te..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yıldız Telekom

Akşam 19:00 / 00:00 çalışma saatleri aralığında çalışacak.Çağrı Merkezi Satışı pazarlama alanında ilerlemek isteyen inbound projemizde çalışacak deneyimli yada deneyimsiz adayların başvurularını kabul etmekteyiz. Görev tanımı: İnternet talebinde bulunan müşterilerimize bilgi vermek ve satış i..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Eser Tekstil

Gömlek ihracatı yapan firmamıza iyi derecede İngilizce bilen, Tercihen tekstil tecrübesi olan müşteri ilişkilerini ve dosyalarını takip edebilecek Takım arkadaşı arıyoruz. *25-35 yaş arası *ekip çalışmasına yatkın *sorumluluk sahibi..

İstanbul Avrupa / Avcılar Avcılar Sigorta Aracılık Hizm. Ltd. Ş

Sigorta sektöründe en az 1 yıl deneyimli ve lise veya üniversitelerin 2 yıllık Banka ve Sigortacılık Bölümü mezunu Bilgisayar uygulamalarına hakim Diksiyonu düzgün, İletişim becerileri ve insan ilişkileri kuvvetli. Anadolu Sigorta-Güneş Sigorta-Allianz Sigorta-Ak Sigorta ekranla..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Park Telekom

DSMART ANA BAYISI OLDUGUMUZ CAGRI MERKEZIMIZE YETISTIRILMEK UZERE.INSANI ILISKILERI KUVVETLI. CALISMAYA IHTIYACI OLAN TAKIM CALISMASINA UYUMLU İNBOUND VE OUTBOUND PROJELERDE CALISACAK BAYAN TAKIM ARKADASLARI ARAMAKTAYIZ..