Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Kağıthane İroni Tekstil

Eticaret Sitemizin müşteri hizmetleri ve satış departmanlarında görevlendirilecek, yetiştirilmek üzere genç ve dinamik iş arkadaşları alınacaktır. İş Tanımı: *Müşteri ile telefon ve Whatsapp üzerinden iletişim kuracak ve siparişler ve iadeler hakkında bilgi verilmesi, *So..

İzmir / Konak Doris Turizm Seyahat

A- Grubu Turizm Seyahat Acentamıza Rezervasyon-Otel Satış, Grup ve Kongre Organizasyonları Departmanlarında Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Alınacaktır; Aranan Nitelikler : * Tatil-Otel Rezervasyonu, uçak biletleri satışında tecrübeli veya, * Kendisini geliştirerek ve Turizm alanında ilerl..

İstanbul Avrupa / Şişli Mercan Matbaa

Firmamıza; Matbaa Konusunda Deneyimli Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır. - Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli - Lise mezunu, tercihen ön lisans mezunu - Word, Excell, gibi programlara hakim - Her türlü matbaa ve reklam ürünlerinin fiyatlandırmasını yapab..

İstanbul Anadolu / Tümü Omuz Omuza

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren alanında lider, kurumsal müşterimiz için engelli kadroda değerlendirilmek üzere “Şube Müşteri Temsilcisi” arıyoruz. İŞ TANIMI *Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek, *Şubenin telef..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Mamabizde

İNTERNET SANAL MAĞZA SATIŞINDA FATURA VE ÜRÜN TAKİBİ NDEN ANLIYAN DENEYİMLİ PANEL SORUMLUSU ARIYORUZ 1750 TL SSK YEMEK..

Kocaeli / Gebze Özel Afrodit Polikliniği

MÜŞTERİ HİZMETLERİ, KURUMSAL SATIŞ VE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ. AÇIKLAMA: 1.MÜŞTERİ KARŞILAMAK.MÜŞTERİ İLE İYİ İLETİŞİM KURMAK. MÜŞTERİYİ DOĞRU KARŞILAMAK, MÜŞTERİNİN DOĞRU ANLAMAK VE İYİ GÖNDERİLMESİNİ SAĞLAMAK. 2.MÜŞTERİNİN KAYIT BİLGİLERİNİ GÜNCEL TUTMAK.MÜŞTERİNİN NEREDEN BİZE GELDİĞ..

İstanbul Avrupa / Şişli Pie Tasarım

Pie Tasarım & Uygulama, Uluslararası ticaret deneyimli olan, Yurtiçi ve Yurtdışın da Stand tasarımı ve uygulama hizmeti vermektedir. Şişli/Perpa Ticaret Merkezindeki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere DENEYİMLİ Satış Temsilcileri aramaktayız. İŞ TANIMI - Fuar takvi..

Dünya genelinde lojistik, taşımacılık ve freight forwarder firmaları için acenta ağı organizasyonları yapan Hong Kong merkezli grubumuzun Çanakkale ofisinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip Uluslararası Müşteri Temsilcisi aranmaktadır. Firmamızın çatısı altında birbir..

Istanbul Avrupa yakasında, Gıda ve Veteriner Analizleri alanında faaliyet gösteren laboratuvarımız için tanıtım ve müşteri ziyaretleri yapabilecek düzeyde laboratuvar alanına hakim, iyi derecede araç kullanabilen gıda mühendisi, veteriner hekim, biyolog, kimyager veya gıda teknikeri alınacaktır. CV'..

Bursa / Nilüfer Havasan Havacılık A. Ş.

Aranan özellikler; - Tercihen üniversite mevzunu - İngilizce iyi seviye bilen - Muhasebe bilgisine sahip - Satış ve teklif süreçlerine hakim - İnsan ilişkilerinde başarılı - Büro içerisinde çalışacak -..