Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Bağcılar Baykom Bilgisayar Ve İletişim Hiz. Ltd.

-İletişim becerisi, insan ilişkileri güçlü, diksiyonu düzgün -Telefon trafiğini yönetebilecek -Evrak takibi yapabilecek -Ekip arkadaşları ile uyumlu çalışabilecek -Teknik servis operasyonlarını yönetebilecek -Temel ön muhasebe bilgisi olan -Müşteri mutabakatı yapa..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Technopc

GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: 1-Telefon, mail vb. iletişim yollarıyla gelen tüketici çağrılarının karşılanıp yönlendirmenin yapılarak sonuçlandırılması. 2-Garanti kapsamı ve ilk çalıştırma sonucu merkezdeki teknik servis’e ulaşan kurulum ve teknik servis formunun kontrolünün yapılm..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Ecc İletişim Ve Çağrı Hizmetleri

ARANAN NİTELİKLER: *ÇAĞRI MERKEZİ SEKTÖRÜNDE KARİYER YAPMAYI HEDEFLEYEN *DENEYİMLİ – DENEYİMSİZ *MOTİVASYONU YÜKSEK *İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK *DİNAMİK, AZİMLİ VE KONUŞMAYI SEVEN *SES TONU VE DİKSİYONU DÜZGÜN *EKİP ÇALIŞMASINI UYUMLU *BİREYSEL SATI..

İzmir / Bayraklı İzmir Güzeli Ajans

AJANSIMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TELEFON TRAFİĞİNE HAKİM MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ İYİ OLAN BAYAN TAKIM ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Bakırköy Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra te..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tes..

İstanbul Anadolu / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Kartal Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tesl..

İstanbul Anadolu / Tuzla Alpet Plastik

ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞICAK MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR. maaş, sigorta ,servis imkanları mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Elekse Fatura Ödeme

Fatura ödeme sektöründe hizmet veren, Kağıthane Papirüs Plaza da bulunan BDDK Lisanslı Elekse Ödeme Kuruluşu A.Ş’nin Satış/Pazarlama Departmanında Bayi koordinasyon işlemlerini düzenleyecek yetki ve sorumluluk üstlenebilecek; ilişkiler kurma ve iletişim becerileri güçlü, diksiyonu düzgün; bayi sadak..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Btr Reklamcılık

BTR Reklamcılık, promosyon ürünleri ve hediyelik eşya sektöründe 23 senedir hizmet veren bir ajanstır. Şirketimiz için Müşteri İlişkileri Yetkilisi aramaktayız. Adayların aşağıdaki özellikleri taşımasını tercih etmekteyiz. MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YETKİLİSİ İş Tanımı: ..