Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İstanbul Anadolu / Kartal Bireysel Ve Kurumsal

Dsmart Online Satış Merkezi Çağrı Merkezi’mizde görev alacak; • En az Lise mezunu, • 18-28 yaşları arasında, • Tercihen satış konusunda deneyimi olan ve kendine güvenen, • Çağrı merkezi sektöründe kariyer hedefi olan, • İletişimi kuvvetli, • İkna yeten..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lider kuruluşu olan şirketimizin Güzelbahçe'deki ofisinde görev alacak ​Müşteri Hizmetleri Sorumlusu alınacaktır. ​GÖREV​ TANIMI Canlı destek hattımıza ​online yazışma​,​ telefon​ ve e-mail ile ulaşan müşterilerimiz ile gerekli iletişimi s..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa N & T Kargo Hizmetleri

MNG KARGO İstanbul/MEGACENTER Şubemizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere, Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Şube içi Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işlemlerini gerçekleştirecek, BAY..

Sakarya / Adapazarı Es Senorita Güzellik Salonu

Halkla İlişkiler Elemanı / Resepsiyonist aranmaktadır. Maaş: 1400 TL + SSK + PRİM + YEMEK Çalışma saatleri 09:30-07:30 haftada 1 gün izin Çalışma alanı güzellik salonudur...

Kütahya / Merkez Turuncuelma.com

E-ticaret firmamızda müşterilerden gelen talepleri programa işleyecek müşteri sorunları ile ilgilenecek takibini gerçekleştirecek gerekli raporlamaları yapabilecek Mc ofis programlarını kullanabilen çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var. En az lise mezunu...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Eser Tekstil

Gömlek ihracatı yapan firmamıza iyi derecede İngilizce bilen, Tekstil tecrübesi olan müşteri ilişkilerini ve dosyalarını takip edebilecek Takım arkadaşı arıyoruz. *25-35 yaş arası *ekip çalışmasına yatkın *sorumluluk sahibi ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İkon Restorasyon

Restorasyon ve hasar onarım hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamızda istihdam edilmek üzere ‘MÜŞTERİ HİZMETLERİ SORUMLUSU' aramaktayız. Lise veya MYO mezunu, Konusunda en az 1 yıl tecrübeli, Temsil ve iletişim becerisi yüksek, Takım çalışmasına yatkın, MS Off..

İstanbul Anadolu / Tümü DOROM.CO

Big Chefs Zincirinin ''Fast Casual'' konseptiyle hizmet verecek olan yeni markası Dorom.co’ya; En az lise (Tercihen Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi) mezunu, En az 1 yıl benzer pozisyonda deneyime sahip, 18-35 yaş aralığında olan, Tercihen İngilizce bilen..

18 - 35 YAŞ ARASI EN AZ LİSE MEZUNU MÜŞTERİ HİZMETLERİ SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPACAK PERSONEL ALIMI YAPILMAKTADIR.BAŞVURULARIN MNG KARGO ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE HAFTA İÇİ GÜNLERDE SAAT 08:30 - 16:00 ARASINDA ŞAHSEN YAPILMASI RİCA OLUNUR...

Kocaeli / Başiskele Kayalar Plaza Otomotıv

Yetkili serviste Müşteri ilişkileri üzerine çalışacak personel aranmaktadır. En az 1 yıllık Tecrübe ön şarttır...