Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Adana / Tümü Firma Adı Gizli

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Kolonı Televızyon Ve Radyo Yayıncılık

Çağrı merkezinde çalışacak deneyimli operatörler alınacaktır...

Bursa / Nilüfer Uğur Eldiven

İş Eldiveni üretimi yapan firmamızda vardiyalı çalışabilecek erkek ve kadın eleman aranmaktadır. Kadın elemanlar, chazların çıkardıkları ürünleri kontrol ederek, üretimin devamlılığını sağlayacaktır. Eli hızlı ve dikkatli elamanlar aranmaktadır. Erkek elamanlar, makinalard..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Atay Otomat

HADIMKÖY FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. FANUC ÜZERİNDE ELLE PROGRAM YAZABİLEN, CNC KAYAR OTOMAT VE CNC OTOMAT TECRÜBESİ OLAN, TERCİHEN CAM KULLANABİLEN, TERCİHEN MİYANO OTOMAT, HANWHA VE TSUGAMİ KAYAR OTOMAT TEZ..

Bursa / Nilüfer ORAKÇI Şirketler Grubu

PLASKAR Plastik Enj. Fabrikası Lojistik departmanında istihdam edilmek üzere; GENEL NİTELİKLER - Üçlü VARDİYALI çalışma düzeninde. - Forklift kullanma belgesi veya ehliyeti olan. - Forklift kullanma konusunda minimum 3 yıl tecrübeli. - En az ortaokul mezunu (Lise..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tempa Teknik

Firmamızın Anadolu yakası şubesinde çalışmak üzere SMD dizgi tecrübesi olan elektronik kart üretimi ve kart testleri yapabilecek elemana ihtiyaç vardır...

İstanbul Avrupa / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Ekol Lojistik

ARANAN NİTELİKLER : - Ekol Lojistik - Sancaktepe Fulya Tesisi Antrepomuzda istihdam edilmek üzere; - Forklift kullanma belgesi veya ehliyeti olan, - Forklift kullanma konusunda minimum 4 yıl tecrübeli - En az ortaokul mezunu (Lise mezuniyeti tercih sebebidir.), - H..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..