Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Konya / Selçuklu Arkocvana

Dökümhane kalıp bölümünde tecrübeli iş arkadaşları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Karaca Bakır Mutfak Ekipmanları

KÜÇÜKKÖY - G.O.PAŞA ADRESİNDE BULUNAN ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI YAPAN FİRMAMIZA DENEYİMLİ CNC APKANT OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ 5 YIL DENEYİMLİ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ÇALIŞMA ALANINDA TERTİP VE DÜZENLİ DELEM MARKA KULLABİLEN DENEYİMLİ CNC APKANT OPER..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren restoran zincirinin 212 AVM şubesi için operatör aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bağcılar’a ulaşım sorunu olmayan, - Dışa dönük, sosyal, - Diksi..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Us Uluslararası Sigorta. Acentesi

ACİL SİGORTA ACENTEMİZDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ BAYAN OPERASYON ELEMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

FABRİKAMIZA APKANT PRES OPERATÖRÜ ALINACAKTIR 1-5 YIL DENEYİMLİ..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

En az lise mezunu, Jant işlediğimiz CNC torna/freze tezgahlarında işleme operatörü olarak çalışacak , Tecrübeli/tecrübesiz (CNC torna/freze tecrübesi olanlar tercihimizdir) Askerlik görevini tamamlamış, Çerkezköy / Çorlu bölgesinde ikamet eden...

GENEL NİTELİKLER Dünyada 44 ülkede toplam 462 üretim ve satış merkezi bulunan, yaklaşık 250.000 kişiye istihdam sağlayan, otomotiv kablo donanımı alanında dünyada % 24 pazar payına ve %100 Japon sermayesine sahip olan firmamızın BURSA - GEMLİK fabrikasında görevlendirilmek üzere 'ÜRETİM..

Tekirdağ / Hayrabolu İmamoğlu Soğutma

HAYRABOLU'DA, Endüstri Meslek Liseleri veya Meslek Yüksek Okullarının metal işleri ya da ilgili bölümlerinden mezun, 2007 DURMAZLAR makinasını bilen, Metalix programını bilen, Askerliğini tamamlamış, Çalışma arkadaşı aramaktayız..

Ankara'da Başkentgaz Bef (bina etüd) projesi kapsamında saha operatörü aranmaktadır. Android tabanlı tabletler ile Başkentgaz'ın gaz dağıtımı yaptığı Ankarada'ki tüm ilçelerden bina ve binaların gaz ile olan ilişkisini içeren veri toplanacaktır. İş ile alakalı gerekli eğitimler şirketimiz tarafından..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Nanmak Makina

MAKİNE ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA TECRUBELİ CNC OPERATÖRÜ ALINACAKTIR. TERCİHEN MESLEK LİSESİ MEZUNU..