Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Alçak basınçlı Döküm makinelerinde Döküm operatörlüğü yapacak. Tecrübe :tecrübeli/tecrübesiz (Alüminyum döküm tecrübesi olanlar tercihimizdir) Eğitim durumu: en az lise mezunu Askerlik durumu : askerlik görevini tamamlamış..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Vatan Tekstil Gıda İnş Otom San Tiç Ltd Şti

işletmemizde çalışacak kot üretiminde deneyimli makinacılar ve bay bayan ekip arkadaşları alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Açık Hava Reklam Sektöründeki Firmamıza; - Tercihen reklam ve tabela sektöründe çalışmış, - Sorumluluk sahibi yoğun tempoda çalışabilen - Tabela, led tabela, totem ve cephe kaplama işlerinde montaj elemanı olarak çalışacak deneyimli sektöre hakim askerliğini yapmış montaj el..

İstanbul Avrupa / Silivri Işıksan Otomotiv

Silivri'de Plastik Enjeksiyonlar ile Otomotiv Yan Sanayi alanında üretim yapan firmamızda görevlendirilmek üzere • SİLİVRİ ve yakın çevresinde ikamet eden • Plastik Enjeksiyon makinelerinde üretim elemanı olarak minimum 3 sene çalışmış • Kalıp, kalıp değişimleri ve makine ay..

Genel Nitelikler İlgili alanda Meslek Lisesi / Meslek Yüksek Okulu Mezunu veya Ustalık Belgesi Sahibi İlgili tezgahta tecrübe sahibi. İş Tanımı CNC İşleme merkezi operatörü Abkant Pres Operatörü Lazer Kesim Tezgahı Operatörü Punch Pres O..

Genel Nitelikler Meslek Lisesi / Meslek Yüksek Okulu Mezunu veya Ustalık Belgesi Sahibi Askerliğini yapmış, İlgili alanda tecrübe sahibi. İş Tanımı Elektrikli ve dizel forkiftlerin mekanik, hidrolik, motor, şanzıman arıza bakım / onarım işleri...

İstanbul Anadolu / Pendik Sim Cam Sanayi

Cam endüstrisinde 30 yıldır faaliyet gösteren şirketimizin PENDİK-KURTKÖY'de fabrikasında görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere “TEMPER OPERATÖRÜ” arayışımız mevcuttur. GENEL NİTELİKLER * Pendik-Kurtköy ve çevresin'de ikamet eden * Endüstri Meslek Liselerinin ve/veya Mes..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Md Yapı

İstanbul genelinde şantiyelerimizde çalışacak iş makinası operatörü aranıyor..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

1. Fabrikamıza punta kaynak operatörü alınacaktır. 1 yıl deneyimli Tel: 0212 798 32 90..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

1. Fabrikamıza fiber lazer operatörleri alınacaktır. 2.Deneyim 2 yıl..