Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Ümraniye ÜNÜVAR ELEKTRONİK

Otomotiv sektöründe Faaliyet gösteren DES sanayi sitesinde ki Fabrikamızda yetiştirilmek üzere çalışabilecek PLASTİK ENJEKSİYON OPERATÖRÜ alınacaktır. • 35 Yaşını aşmamış • Askerlik hizmetini tamamlamış • Tercihen Otomotiv Yan Sanayiinde montaj / Plastik Enjeksiyon Operatör..

İstanbul Anadolu / Ümraniye CANAŞ ANAHTAR

ÇOK ACİL ANAHTAR İMALATI YAPILAN FİRMAMIZDA ÜRETİMDE ÇALIŞACAK, ASKERLİĞİNİ YAPMIİŞ, YADA EN AZ 2 YIL TECİLLİ TERCİHEN ÜMRANİYE CİVARINDA OTURAN ELEMANLAR ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Uğur Türkyurt A. Ş.

CNC de çalışacak düğmeci veya operatör alımımız olacak. Dudullu OSB ‘de bulunan fabrikamızda Cnc'de çalışacak düğmeci veya operatör alınacaktır. Vardiya sisteminde çalışabilecek ( 08 – 20 / 20 – 08 saatleri ) 18 – 35 yaş aralığında erkek personel ..

Kocaeli / Gebze Onaran Makina

1962'DEN BERİ TALAŞLI ÜRETİM, ONARIM VE MAKİNA İMALATINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZDA CNC DİK TORNA, CNC DİK İŞLEME, CNC BORWERK OPERATÖRLERİ ARAMAKTAYIZ. KOŞULLAR: 1- EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ. 2- ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

Genel Nitelikler: Asansör malzemesi üretimi gerçekleştiren firmamız bünyesinde çalıştırmak üzere; • Endüstri Meslek Liseleri veya Meslek Yüksekokullarının metal işleri ya da ilgili bölümlerinden mezun, • Metalix ve CNCKad programlarını aktif olarak kullanabilen, ..

Bursa / Nilüfer AKTAŞ HOLDİNG

Aktaş Holding, Dünya Vatandaşı Takım Arkadaşlarını Arıyor! Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sürdürülebilir değerler yaratan; öncü, saygın ve global bir marka olan Aktaş Holding; dünyanın farklı lokasyonlarındaki operasyonlarına destek vermeye var mısın? Meslek lisesi m..

Kocaeli / Dilovası Kale Musluk

1969 yılında kurulan , pirinç sıcak dövme ve talaşlı imalat yapan fabrikamızda "Pres Operatörü " olarak çalışacak, - En az lise mezunu(Tercihen Makine vb bölümlerden mezun) - Pres tecrübesi olan, tercihen sıcak dövme üzerinde tecrübeli - Mekanik , hidrolik bilgisi olan..

Tekirdağ / Çerkezköy RECORDATI İLAÇ

Genel nitelikler: İlaç sektöründe faaliyet gösteren uluslararası şirketimiz için ÜRETİM departmanında görevlendirilmek üzere; • En az Teknik Lise, tercihen Meslek Yüksek Okul mezunu, • İlaç sektöründe ambalaj ve diğer üretim makinelerinde en az 3 yıl deneyimli, • Esne..

İstanbul Anadolu / Kartal Yener Reklam

fuar standları tabela dijital baskı üzerine çalışacak challenger baskı makinesi mutoh yazı kesim epson kafa içmekan makinelerini kullana bilecek elemanlar arıyoruz program olarak corell fotosop bilmeleri yeterli..

Bursa / Nilüfer AKTAŞ HOLDİNG

“1938 yılında temelleri atılan Aktaş bugün, dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 90’dan fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça piyasasında dünyanın en geniş ürün gamına sahip, hava süspansiyon körüğü sektöründe dünyada ilk üç firma arasında yer alan bir şirketler topluluğ..