Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Bursa / Nilüfer AKTAŞ HOLDİNG

“1938 yılında temelleri atılan Aktaş bugün, dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 90’dan fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça piyasasında dünyanın en geniş ürün gamına sahip, hava süspansiyon körüğü sektöründe dünyada ilk üç firma arasında yer alan bir şirketler topluluğ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Berrmedya Reklam

deneyimli dijital baskı operatörler alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Kanar Petrol

Kanar Petrol firmasının aktif ilanlarına veya diğer Operatör ilanlarına göz atabilirsiniz.Kanar Petrol Operatör ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kanar Petrol

Gıda sektöründe çalışmış En az 2 yıl deneyimli Hesap planına hakim BİLGİ İŞLEM Ve OPERATÖRLÜK YAPABİLECEK Personel işlemlerini takip edebilecek Fatura, irsaliye, kasa, banka işlemlerini yapabilecek elemanlar alınacaktır. Tercihen Ehliyeti olan adaylara önce..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

. Meslek Liselerinin " Makine Ressamlığı" ya da MYO " Makine Teknikerliği" bölümlerinden mezun, . Autocad konusunda bilgi sahibi, . Tercihen Cnc Lazer Kesim makinelerinde en az 2 yıl tecrübesi olan, . Ön İmalat ( Üretim ) bölümünde görev alabilecek, . Askerliğini yapmış,..

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Rota İnsan Kıymetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kesim Operatörü (Tekstil) ilanlarına göz atabilirsiniz.Rota İnsan Kıymetleri Kesim Operatörü (Tekstil) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...