Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Kemalpaşa Torman

Hidrolik-Otomotiv yan sanayi olarak faaliyet gösteren Firmamızda hassas talaşlı imalat yapılmaktadır. TORMAN AŞ.'de, yetiştirilmek üzere TAŞLAMA TEZGAHI OPERATÖRÜ alınacaktır. - Adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir. - Adayların torna- freze veya taşlama tezgahl..

İzmir / Kemalpaşa Vesa Makine

İzmir Kemalpaşa-Ulucak’ta yer alan talaşlı imalat yapan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi , Meslek Yüksek Okulu, Çıraklık Eğitim merkezi mezunu , • PUNTALI VE PUNTASIZ taşlamalarda çalışacak deneyimli . • Mimum 2 yıl çalışmış. • Teknik resim okuyabi..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ilıcak Kağıtçılık

BÜYÜKÇEKMECE'DE BULUNAN KAĞIT DEPOMUZA; E TİPİ SÜRÜCÜ BELGESİNE SAHİP 25-45 YAŞ ARASI ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ TERCİHEN BÜYÜKÇEKMECE CİVARINDA OTURAN FORKLİFT OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

İzmir / Torbalı Firma Adı Gizli

Pancardaki fabrikamızda çalışmak üzere (dolgun ücretli) CNC OPERATÖRLERİ aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şenmak Makina

İşin Tanımı -Taşlama tezgâhı ile operasyonların gerçekleştirilmesi, -Operasyon resmine uygun üretimin yapılması, -Nihai ürün kalitesinin istenilen özelliklerle uygunluğunun sağlanması, -Kullanılan malzeme, teçhizat ve tezgâhın düzenli bakımının yapılması. Yetkinl..

Kocaeli / Çayırova Dünya Kalıp Ltd. Şti.

Firmamız Otomotiv Sektörü Ağırlıklı Saç kalıpları imalatı yapmaktadır. CNC freze tecrübeli ve az tecrübeli elemanlara ihtiyacımız vardır. Adayların bu işi seven ve idealist ve disiplinli olmaları en az teknik yeterlilikleri kadar önemlidir...

Tekirdağ / Çerkezköy Exact Systems Kalite Kontrol Ltd Şti

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Kocaeli / Gebze ULUS METAL

Tercihen Endüstri meslek lisesi mezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı metal işlerinde (kaynak,pres) çalışabilir sertifikası olan, Tercihen benzer sektörlerde tecrübeli, Askerliğini yapmış, Vardiyalı ve/veya fazla mesaili çalışabilecek, Gebze,Darıca,Çayırova, İstanbul Anad..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ÜNÜVAR ELEKTRONİK

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN YUKARI DUDULLU’DAKİ FABRİKAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; MONTAJ ELEMANI ALINACAKTIR. • 35 Yaşını aşmamış • 2 vardiyalı çalışabilecek. (Çalışma saatleri 08:00 - 16:00 / 16:00 - 00:00) • Askerlik hizmetini tamamlamış • Tercihen Otomoti..