Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Tam Plastik

Beylikdüzü askı üretimi yapan fabrikamızın kalıphane bölümünde çalıştırılmak üzere; *20-35 yaşları arasında. *Teknik Lise (Torna, Tesviye, Freze) mezunu. *Plastik enjeksiyon kalıp bilgisi olan. *Manuel makinaları aktif kullanabilen. *Mesai sistemine uyum sağlayab..

Enerji ve telekomünikasyon kabloları endüstrisinde, 7 milyar Euro’yu aşan satışları, 19.000 çalışanı, 50 ülkede şubeleri ve 88 fabrikası ile bir dünya lideri olan şirketimizin BURSA – MUDANYA fabrikasında görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere “ÜRETİM OPERATÖRÜ” arayışımız mevcuttur. ..

Kocaeli / Kartepe Ortak Park Kağıt Firması

4 renk Flexo Baskı Makinesinde çalıştırılmak üzere usta personel işe alınacaktır. Not : Sakarya İli ve Gölcük İlçe hattı üzerinden fabrika servisimiz bulunmaktadır...

Kocaeli / Kartepe Ortak Park Kağıt Firması

Bobst kesim makinesi ve Giyotin makinesinde kramo karton ve ondüle mukavva kesimi yapabilecek, alanında uzman deneyimli personel alınacaktır. Not : Sakarya İli ve Gölcük ilçesi hattı üzerinden fabrika servisimiz bulunmaktadır...

Kocaeli / Kartepe Ortak Park Kağıt Firması

Koli fabrikamızda çalıştırılmak üzere Vargel,Dikiş ve Tambur Baskı Usta operatörler alınacaktır. Not : Sakarya ili ve Gölcük ilçe hattı üzerinden fabrika servisimiz bulunmaktadır...

Kocaeli / Gebze Tadım Gıda Maddeleri

Gebze'de kurulu fabrikamızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki şartlara uygun 'PAKETLEME OPERATÖRLERİ' alınacaktır. -Operatörlükte en az 2 yıl deneyimli, -Gebze, Darıca,Tuzla,Pendik,Kartal İstanbul Anadolu Yakası E-5 Karayoluna yakın ikamet eden, -Vardiyalı çalışabilecek..

İstanbul Avrupa / Eyüp Çözüm Kalıp Ve Plastik

Plastik enjeksiyon kalıpları imalatı yapan firmamıza vardiye sorunu olmayan iş tecrübesi iyi durumda gerektiğinde mesai yi sorun etmeyecek sorumluluk sahibi çalışma arkadaşları aramaktayız..0530 311 69 75 nolu telden ulaşabilirsiniz yetkili barış özcan..

Bursa / Nilüfer Reyil Plastik

Plastik Enjeksiyon Makinalarında çalışmış 1 yıl tecrübeli otomotiv sektörüne hakim operatör vardiya amiri olarak çalışacak personeller aranmaktadır. Firmamız 3 Vardiya çalışmaktadır. Servis güzergahımız (İvazpaşa-Namazgah-Fomara-Kent Meydanı-Başaran-Kanalboyu-Soğanlı-Yunuseli-Adalet-Hür..

Çanakkale / Ayvacık Haydar Çakır Çit Sistemleri

KANAL,YOL,ŞEV,TERAS İŞLERİN DE TECRUBELİ 2 ADET PALETLİ EKSCAVATÖR OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

Kocaeli / Gebze ULUS METAL

Tercihen Endüstri meslek lisesi mezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı metal işlerinde (kaynak,pres) çalışabilir sertifikası olan, Tercihen benzer sektörlerde tecrübeli, Askerliğini yapmış, 35 Yaşını aşmamış, Vardiyalı ve/veya fazla mesaili çalışabilecek, Gebze,Darıc..