Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

Üretim Operatörü Havacılık Sanayinde Ege Serbest Bölge'de ( ESBAŞ) Airbus ve Boeing firmaları için yapısal parçalar ve boru sistemleri üreten firmamızda “Üretim Operatörü” olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aranmaktadır. Meslek Yüksekokulu &..

İstanbul Avrupa / Başakşehir İstanbul Metal Kalıp

tel erezyonda çalışacak operatör arkadaşları arıyoruz. Adres:iosb. atatürk oto san sit. 3 no:74 İkitelli başakşehir/istanbul..

Bursa / Orhangazi Berfe Tekstil

Bağlarbaşı Mahallesinde Konfeksiyon proje atölyemize düz makinacılar alınacaktır. On kişilik bir ekip kuruyoruz. İlgilenenlerin iletişime geçmelerini bekliyoruz...

Manisa / Merkez Klimasan

ABKANT OPERATÖRÜ Ticari Tip Soğutucu üretimi yapmakta olduğumuz firmamızda ;  Yüksekokul veya EML Mezunu  Abkant Operatörlüğü konusunda deneyimli  Abkant Makinalarında kalıp değiştirebilen  Teknik Resim Okuyabilen  Sorumluluk sahibi ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Tuzla’da ki IAYOSB’de yerleşik olan otomotiv, beyaz eşya, elektrik elektronik ve inşaat sektörlerine hizmet vermekte olan fabrikamızda veya KOSB’da yerleşik fabrikamızda görevlendirmek üzere; - Tampon baskı makinamızı kullanabilecek, - Tek ve Çift renk baskı yapabilecek,..

İzmir / Bornova Adecco İzmir

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Norplast

PE Poşet üretiminde çalışacak poşet kesim ustası alınacaktır. Gece-gündüz vardiyalı Takviyeli,Yumuşak Sap,Torba Kesim ve Rulo Çöp Torbası kesimlerinden en az birinde tecrübesi olan Uzun dönemli çalışmayı düşünen Topkapı civarında ikamet eden ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler TÜRKİYE GAZETESİ

İşin Detayı İstanbul tesislerimizde çalışacak, deneyimli veya matbaada yetiştirilmek üzere BASKI OPERATÖRLERİ aranmaktadır. İş Açıklaması Baskı faaliyetlerinin yerine getirilmesi. Nitelikler: Yetiştirilmek üzere veya deneyimli 40 yaşını aşmam..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler FİRMA ADI GİZLİ

Şirket santralimiz için Bayan En az lise mezunu Santral,çağrı merkezi vb.bir görevde en az 1 yıl deneyimli 22 - 35 yaşlarında MS Office programlarına hakim Diksiyonu düzgün, iletişimi iyi İstanbul -Avrupa Yakasında..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Firma Adı Gizli

Makine sektörünün lider firmasından; Fabrikamızda istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen özelliklere sahip, İstanbul Anadolu Yakası'ndan ikamet eden, askerlikle ilişiği olmayan takım arkadaşları arıyoruz. - CNC Torna kullanabilen, - Program yazmayı bilen, -..