Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Fabrikası için aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. * En az Lise mezunu ( Tercihen Meslek Lisesi veya Ön Lisans mezunu ) * İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir...

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; EN AZ BEŞ YIL DENEYİMLİ JCB BEKO LODER OPERATÖRÜ ALINACAKTIR. İLETİŞİM: NURULLAH AYKUT CEP:0532 277 82 88..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sistemmold Plastik Sanayi

Mitsubishi kontrol ünitesi kullanabilen dik işlem cnc freze için operatör aranmaktadır. Not: yetiştirilmek üzerede eleman alınacaktır....

İstanbul Anadolu / Tuzla Moritech Robot Teknolojileri Otomasyon

Robot ve Otomasyon Sistemleri ile Üretim Destek Ekipmanları üretimine yönelik faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere MAKİNE MONTAJ TEKNİKERİ / TORNA FREZE OPERATÖRÜ aramaktayız. Genel Nitelikler - Meslek Yüksek Okulu veya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi; Meka..

Firmamıza CNC Dik İşleme Merkezinde ve CNC Tornada çalışacak deneyimli elemanlar alınacaktır. Aranan nitelikler, • Teknik resimden anlayan (tercihen çizim yapabilen) • FANUC programlamayı ve G kodlarını bilen • Sorumluluk alabilecek • 22-45 yaş arasında..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın taşlama bölümünde çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz. *Tercihen Meslek Liselerinin Torna Tesviye, Kalıp, Makine Model, Motor ve CNC bölümlerinden mezun *Tercihen Kumpas, mikrometre, mihengir vb. ölçüm a..

Kocaeli / Gebze Roma Plastik

Teknik lise, ya da meslek yüksekokullarından mezun •Alanında tercihen en az 1 yıl deneyimli •Vardiyalı çalışma konusunda engeli olmayan •Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek •Takım çalışmasına yatkın •Ekip başarısına katkı sağlayabilecek •Dikkatli ve sorumluluk ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Erasel Makina

Tercihen CNN dik torna veya CNN torna tezgahında çalışmış Fanuc kontrol sistemine hakim Vardiyalı sistemde çalışacak tecrübeli çalışma arkadaşları arıyoruz. Kartal- Kurfalı- Taşlıbayır- Esenyalı- Kavakpınar- Güllübağlar- Şeyhli- Harmandere güzergahında servisimiz mevcuttur..

Bursa / Mustafakemalpaşa Bediroğlu Hafriyat

BURSA MUSTAFA KEMALPAŞA İLÇESİNDE BULUNAN ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ ESKAVATÖR OPERATÖRÜ ARIYORUZ...