Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Tam Plastik

Genel İş Tanım: Plastik kalıp imalatında tecrübeli, CNC tezgâhları ve CAM programlarına hâkim, iş disiplini, işçi sağlığı, iş güvenliği, genel ahlak kuralları ve ekip çalışmasına uygun CNC CAM operatörleri aramaktayız. Aranan Nitelikler: • İmal edilecek plastik kalıplarını, ..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren Şirketimizin İnsan Kaynakları' nda görevlendirilmek üzere "Veri Giriş Operatörü" alınacaktır. - En az Meslek Yüksek Okulu mezunu.Tercihen Meslek Yüksek Okullarının Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümlerinden mezun, - MS Office programların..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ansan Metal ve Plastik sanayii tic. ltd şti

Grubumuzun Beylikdüzü yerleşkesinde görevlendirilmek üzere, Formen, Operatör, Makine Ayarcısı ve Yardımcısı olarak ekibimize katkı verebilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Genel beklentilerimiz; • Yönetici vasfına sahip, insan ilişkilerinde başarılı, dikkatli, disiplinl..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

İşin Tanımı : Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler, Mekanik Varyatörler üretimi ve satışını yapmakta olan işletmemizin üretim bölümünde CNC Torna, Yatay İşleme, Dik İşleme, Profil Taşlama..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Yağmur Vida

YAGMUR VİDA OLARAK BÜNYEMİZDE ÇALISMAK ÜZERE VASIFLI - VASIFSIZ İMALAT ELEMANI ARAMAKTAYIZ. SGK + SERVİS + YOL 1400 + AGİ + MESAİ SERVİS GÜZERGAHIMIZ : SULTAN GAZİ MAH. - SU DEPOSU - BAYRAMPAŞA - 500 EVLER- TAŞKÖPRÜ ESENYURT DEVLET HASTANESİ - ESENYURT GÜZERGA..

İstanbul Anadolu / Tuzla Simat Makina

plastik ,metal parça kalıplarının imalatında çalişacak kalıpçı alınacaktır .daha önce kalıp işi ile ilgili tecrübesi olması..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

İşin Tanımı : CNC Torna, CNC Dik İşleme, CNC Yatay İşleme, CNC Taşlama, CNC Azdırma tezgahlarına EDGECAM Programı üzerinden CAM oluşturulması, CNC Tezgahlarına gönderiminin sağlanması parçaların sorunsuz işlenmesi. Aranan Nitelikler : • "Meslek Yüksekok..

Kocaeli / Gebze Anar Otomotiv

İş Açıklaması Gebze Güzeller Organize Sanayi .Bölgesi'nde talaşlı imalat alanında faaliyet gösteren firmamıza CNC Operatör alımımız olacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar * Tercihen "Teknik Lise" ve/veya "Endüstri Meslek Lisesi" mezunu veya Mesleki eğitim almış ..