Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Aranılan Özellikler: • En az lise mezunu olmak • İletişim, ekip yönetebilme, takım çalışması, planlama, organizasyon ve takip becerilerine sahip olmak • Vardiyalı sistemde çalışabilecek • El işçiliğine yatkın • Seri üretim temposuna ayak uydurabilecek • Erkek a..

İstanbul Anadolu / Pendik Turan Makina

CNC FANUC KONTROL ÜNİTESİNİ BİLEN , MANUEL PROGRAM YAZABİLEN ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN , ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ TECRÜBELİ ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Enes Makina Ve Metal San. Tic. Ltd. Şti.

cnc atölyemize vardiyalı çalışacak torna, freze operatörü alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Kocaeli / Çayırova Dinçpak Hizmet İşletmeciliği

* Kurumsal bir firmanın Gebze Dağıtım Merkezinde vardiyalı olarak çalışacak * Depo yönetim sistemi (LV3, Axata, vb) ile çalışmış * Ürün kabul ve sevkiyat konusunda tecrübeli * TedariĞi yapılacak ürünlerin operasyonel takibini yapabilecek * Operasyon süreçlerinde sistemdeki ..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz alanında Türkiye'nin sayılı firmaları arasında olan Alüminyum enjeksiyon kalıp imalatı ve basınçlı döküm konularında uzmanlaşmış firmalarımız için Tuzla' da bulunan fabrikasında görevlendirmek üzere ; Döküm işlemlerinden sorumlu olarak '' Döküm Operatö..

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri alanında üretim yapmakta olan ISO/TS 16949, 9001, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızda görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklerde Montaj Operatörleri aramaktayız. •Tercihen otomotiv sektöründe tecrübeli, Montaj İşçiliğin..

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri konusunda üretim yapmakta olan ISO TS 9001, 16949, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızda aşağıda belirtilen niteliklerde Pres Operatörleri aramaktayız. Eksantrik ve / veya hidrolik pres makinalarında en az 3 yıl deneyimli, ..

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri konusunda imalat yapmakta olan ISO TS 9001, 16949, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızın Kalıphane Departmanı altında görevlendirilmek üzere: Plastik / Alüminyum Enjeksiyon Hacim Kalıpçılığı, CNC Freze-Torna, ..