Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Ankara / Pursaklar Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, *Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen *Üretim hatlarının ..

Ankara / Pursaklar Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun *Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Sorgulayıcı ve gelişime açık *Tercihen MS Office programları kullanabilen ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Marmara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna..

İstanbul Avrupa / Şişli İdeal Kırtasiye

MASLAKTAKİ MAĞAZAMIZA DİJİTAL COPY CENTER’DA ÇALIŞACAK GRAFİK PROGRAMLARINA HAKİM LAMİNASYON VE FOTOBLOK SIVAMA YAPABİLEN BİLGİSAYAR OPERATÖRÜ BAY ELEMAN ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Trakya Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..

Sakarya / Adapazarı Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Kocaeli Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..

Eskişehir / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna ..

Genel Nitelikler: Çukurova Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna u..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Avrupa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyu..

Genel Nitelikler: Konya Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum..