Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Gaziantep / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar KOÇAK FARMA

Koçak Farma Ayazağa Serum Üretim Tesislerinde görevlendirilmek üzere ‘ Üretim Operatörü ‘ arayışımız bulunmaktadır. En az lise mezunu Tercihen ilaç sektöründe tecrübeli Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek İstanbul’da ikamet eden veya edebilecek olan A..

İstanbul Avrupa / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Boğaziçi Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna u..

Genel Nitelikler: Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyu..

Genel Nitelikler: Ege Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum s..

Genel Nitelikler: Bursa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum..

İstanbul Anadolu / Tuzla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Çayırova Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna u..

• Teknik bölüm mezunu (Teknik Lise, EML, MYO) ya da İlgili Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip • Öğrenmeye ve gelişime açık • İletişim becerileri güçlü • Takım çalışmasına yatkın • Askerlik görevini tamamlamış • 35 yaşını aşmamış Makine Operatörü olarak üre..

Antalya / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Akdeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..

İzmir / Gaziemir Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Güney Ege Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..