Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Kocaeli / Çayırova Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Kırklareli / Lüleburgaz toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Arven İlaç Kırklareli Fabrikasında değerlendirilmek üzere ''İnhaler Üretim Operatörü'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *En az Lise mezunu, *Tercihen benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli, *İlaç üretim uygulamaları konusunda dene..

İstanbul Avrupa / Silivri toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Bursa / Gemlik Arkas Holding

Dolu boş konteyner elleçleme makinesi kullanım tecrübesi olan, Tercihen operatörlük belgesi bulunan, Gemlik'te ikamet eden...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tempa Elektro Teknik San. Tic Ltd Şti

Firmamızın Anadolu yakası şubesinde çalışmak üzere SMD dizgi tecrübesi olan elektronik kart üretimi ve kart testleri yapabilecek elemana ihtiyaç vardır...

Kocaeli / İzmit Deva Holding

EastPharma bünyesinde yer alan Deva Holding'in Kartepe Üretim Tesisi’nde üretim alanlarında görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulların Elektrik, Makine, Mekanik, Elektroteknik vb. bölümlerinden mezun • Tercihen mekanik ve elektronik makine kullanımında te..

Tekirdağ / Çorlu Deva Holding

EastPharma bünyesinde yer alan Deva Holding'in Çerkezköy Üretim Tesisleri’nde üretim alanlarında görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulların Elektrik, Makine, Mekanik, Elektroteknik vb. bölümlerinden mezun • Tercihen mekanik ve elektronik makine kullanımı..

İstanbul Anadolu / Tuzla Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ” İstanbul - Orhanlı/Tuzla ” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; * Forklift ve Reach Truck kullanımı konusunda tecrübeli, * Forklift ehliyeti olan, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, “Forklift Oper..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

-En az Lise mezunu, - Dijital baskı makinelerinde en az 3 yıl deneyimli, - Dijital baskı merkezi, copy center çalışma tecrübesi olan, - Tercihen grafik programlarına hakim, - Dikkatli ve titiz çalışma alışkanlığına sahip, - İlişki yönetimi kuvvetli, - Gelişi..