Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Şener Otomotiv

İKİTELLİ'DEKİ FABRİKAMIZA MATKAP OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Sika Yapı Kimyasalları A.Ş.

Sika, 1910 yılında İsviçre’de kurulmuş, dünya çapındaki üretim ve satış ağıyla, yapı ve endüstri kollarında, özel kimyasallar konusunda faaliyet gösteren global bir gruptur. Sika, su yalıtımı, derz dolgu, çok amaçlı yapıştırma, zemin kaplama sistemleri, kimyasal beton katkıları ile yapı..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

- Üretimden gelen malzemelerin girişlerinin yapılması, - İşlemi biten malzemelerin sevk çıkışlarının yapılması, - Aktif bilgisayar ,el terminali ve foklift kullanmasını bilen, - Stok takibi - giriş ve çıkış kayıtlarını tutmasını bilen, - Tercihen depolarda çalışmış tecrübeli ..

Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Otomotiv Sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamızın Kalite Bölümünde görevlendirilecek "Proses Kalite Operatörü" aramaktayız. • Otomotiv Sektöründe minimum 3 yıl tecrübeli , • Meslek Lisesi (Elektrik, Torna Tesviye) veya Lise Mezunu, • Teknik Resim okuyabilen, •..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

İşin Tanımı Tekirdağ-Çerkezköyde faaliyet gösteren, anahtar teslim “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızda “Talaşlı İmalat” bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Solid Cam programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, • Tezgah sıfırlaması yapmak, • Cam yapıla..

Kocaeli / Gebze Kar Group

Kocaeli / Gebze'de faaliyet gösteren Şirketler Grubumuzun Gebze Kaynakhane Tesisinde görevlendirilmek üzere 'Borwerk 5 Eksen CNC Operatörü' alınacaktır. - BORWERK 5 EKSEN CNC OPERATÖR Makinesini kullanacak personel alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yeniler Mobilya

Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan fabrikamızın üretim/ bakım bölümü için Mekanik Bakım Operatörü alımı yapılacaktır. Tercihen; -Endüstri Meslek Lisesi mezunu, -Kaplama hatları bakım deneyimi, -Tesisat arızaları ve bakımı deneyimi -Asgari 3 ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Kardeş Elektrik

Tercihen lise mezunu, Üretim alanında çalışma tecrübesine sahip, tercihen temel ölçü aletlerini kullanabilen, teknik resim okuyabilen, Vardiyalı ve fazla mesaili çalışmaya uyum sağlayacak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Hadımkö..

İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

Genel nitelikler: Sistem çözümlerinde uzman olan PFW, Airbus ve Boeing'in en çok tercih edilen tedarikçilerinden biri olup, havacılık sektöründe dünya çapında güvenilir bir iş ortağıdır. Büyüyen ve gelişen şirketimizde, giriş, ara ve final kalite kontrol adımlarında “Kalite Operatörü” o..