Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Dilovası Kale Musluk

1969 yılında kurulan , talaşlı imalat ve pirinç sıcak dövme yapan firmamızda "Talaşlı İmalat Operatörü" pozisyonunda çalışacak, - Minimum lise mezunu ( tercihen torna-tesviye, makine, metal işleri vb bölümlerinden mezun) - Ölçü aleti kullanabilen, teknik resim okumayı bilen,..

Bursa / Nilüfer ATILIM KURUMSAL HIZMETLER

Üretimde çalıştırılmak üzere CNC Operatörleri ve vasıflı / vasıfsız elemanlar alınacaktır. -SGK -Servis -Yemek tüm sosyal haklar mevcut olup ilgilenenlerin iletişime geçmeleri rica olunur...

Konya-Aksaray yolu 51.km de bulunan sabit Taş Kırma ve Eleme Tesisimizde çalışacak en az 10 yıl tecrübeli, kırıcı kullanabilen ekskavatör operatörleri arıyoruz. Lastik tekerlekli loder kullanabilenler öncelikli tercih edileceklerdir. Sezonluk değil, sürekli iş arayan, düzenli maaş almak isteye..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldız Çelik

Firmamızda tam zamanlı olarak iş ortamına ayak uydurabilen deneyimli cnc opararörü alınacaktır tercihen kırac beylıkduzu esenyurt bölgesınde ıkamet eden kısıler önceliğimizdir.Yol,sigorta,yemek Firmamız tarafından karsılanmaktadır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Form Reklam

DİJİTAL BASLI OPORÖTÖRÜ VE GRAFİKER ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mkr Lazer Baskı Hizmetleri

Firmamızda yetiştirilmek üzere esenyurt ve civarında oturan lazer operatörleri aranmaktadır. SSK+ yemek+ yol+maaş..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, *Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen *Üretim hatlarının ..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun *Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Sorgulayıcı ve gelişime açık *Tercihen MS Office programları kullanabilen ..

İstanbul Anadolu / Tuzla KÖSEDAĞ TEL ÖRME ÇİT

İşin Tanımı • Tel ve metal ürünlerin üretim hatlarında aktif görev alacak, • Makineleri en verimli şekilde çalıştırabilecek, • Konusu ile ilgili ölçme aletlerini kullanabilen, • Üretimi gerçekleştirip kontrollerini ve makine bakımlarını yapabilecek, • Teknik resi..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..