Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Ümraniye Hazal Tekstil Giyim

Tekstil atölyemiz için Tecrübeli veya Tecrübesiz Overlokçu Reçmeci Ortacı Paketci alınacaktır. Ümraniye ve Beykoz bölgesinde oturan...

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Konya / Selçuklu MATLI YEM

Yem Üretimi yapan fabrikamızda askerliğini yapmış mekanik bakım operatörlüğü konusunda yeterli deneyime sahip endüstri meslek lisesi veya meslek yüksek okulu mezunu personel alımı yapılacaktır. Fabrikamızda üç vardiyalı sistem vardır. İletişim için 0 530 151 45 31 veya 0 332 271 31 05 numaralı tele..

* Kurumsal bir firmanın Gebze Dağıtım Merkezinde vardiyalı olarak çalışacak * Depo yönetim sistemi (LV3, Axata, vb) ile çalışmış * Ürün kabul ve sevkiyat konusunda tecrübeli * TedariĞi yapılacak ürünlerin operasyonel takibini yapabilecek * Operasyon süreçlerinde sistemdeki ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv ve Telekomünikasyon sektöründe ana sanayi, yan sanayiye hizmet veren şirketimize, ABKANT OPERATÖRÜ aramaktayız. -- Sac şekillendirme ve bükme işlemlerine hakim, -- Dinamik, yoğun ve esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilecek, -- İletişim becerileri güçlü ve..

İstanbul Anadolu / Pendik Erdoğanlar Otomotiv

Tezgah Operatörü: CNC Torna, İşleme Merkezi veya Matkapta çalışmak üzere..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Enformak Plastik Teknolojileri

Bu kadro için: 1. Meslek liselerinin Makine, CNC programlama, tesviye vb. bölümlerinden mezun, 2. Talaşlı üretim sektöründe benzer pozisyonda asgari 3 yıl tecrübeli, 3. Talaşlı üretim tezgâhlarının kullanımları, bakımları hakkında deneyimli, 4. Ölçü aletleri ve kullanımları h..

İzmir / Torbalı Larth Havlu Radyatör

Groupe Atlantic İzmir Fabrikası (LARTH) yeni bir Kaynak Operatörü arıyor! Sektöründe Avrupa'nın lideri konumunda olan Groupe Atlantic ısıtıcılar, banyo ürünleri, kazanlar, havalandırma ve iklimlendirme ürünlerindeki uzmanlığı, 5900 çalışanı ve 1,3 milyar avroluk cirosu ile 40 yılı aşkın..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Genel Nitelikler - Tercihen 2-3 yıl üretim sektöründe deneyimli, - Endüstri Meslek Lisesi yada Meslek Yüksekokullarının Elektirik ve/veya Elektronik bölümlerinden mezun - MS Office programlarına ve tercihen PLC bilen - Askerlik görevini tamamlamış - Vardiyal..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) - Vardiyalı sistemde çalışabilecek - Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen - Üretim hatlarının her ..