Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İstanbul bulunan ve Güvenlik Hizmeti vermekte olan şirketimiz için İmza Yetkili Güvenlik Yöneticisi aranıyor. Aranan Nitelikler En az Üniversite mezunu (Üniversitelerin, Özel Güvenlik ve Koruma, İşletme ile ilgili bölümlerinden mezun) Özel Güvenlik 5188 Sayılı yasa..

VERITAS Egitim Yurt Dışı universitelere yönelik hazırlık eğitimi veren kurumdur. Kurumumuza derslerin programlanmasına ,takibine yönelik çalışma arkadaşları aramaktayız. Egitim Bilimleri- Sosyoloji - Felsefe gibi Sosyal Bölümlerden mezun. Cumartesi - Pazar çalışma günü olu..

İstanbul Anadolu / Kadıköy SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Size bu zorlu yeni görevi üstlenmeniz için fırsat sunu..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Size bu zorlu yeni görevi üstlenmeniz için fırsat sunu..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Can Filo Kiralama Ve Servis Hizmetleri A

MUHASEBE KONUSUNDA TECRUBELI : REFERANS VEREBILCEK : PREZENTBL ; BAHCESEHIR'e YAKIN BOLGEDE IKAMET EDEN ; FINANS SEKTORUNE HAKIM ; EHLIYETLI VE ARAC KULLANABILEN ; SEYAHATE ENGEL HALI OLMAYAN ;..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Firma Adı Gizli

Bölgesindeki müşterilere verilen güvenlik hizmetinin tüm operasyonel sürecinden sorumlu olacak, proje gruplarındaki güvenlik görevlilerinin gece denetlenmesini sağlayacak aşağıdaki özelliklere sahip " OPERASYON MÜDÜRÜ" aramaktayız. • ANADOLU yakasında ikamet eden,..

Antalya / Döşemealtı Fipol A. Ş

GENEL NİTELİKLER  Üniversitelerin Makine - Endüstri veya Gemi İnşaa Mühendisliği bölümlerinden mezun,  Üretim yönetimi konusunda en az 7 yıl deneyimli,  Tercihen fiberglas üretimi üzerine çalışmış,  Üretim planlama ve diğer üretim süreçlerinin tamamına hakim,  İns..

İstanbul Anadolu / Pendik Saltanat Çelik Kapı

Sahada çalışacak, inşaat firmalarının ziyareti, ürün tanıtımı satışı ve pazarlaması ile alakalı seyehat engeli olmayan, iyi derecede araç kullanabilen en az B sınıfı ehliyetli firmamıza yeni ufuklar açabilecek ekstra müşteri pörtföyü oluşturabilecek kısa dönem değil uzun dönem çalışabileceğimiz, dik..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Akgün Yedek Parça İmalat San Ve Tic Ltd Şti

Firmamızın Atölyesinde manuel torna tezgahlarını kullanabilicek.Matkap ve freze gibi tezgahları kullanmayı bilen personele ihtiyacımız vardır.atölyemizdeki diğer personelleri yönetebilicek bir usta başı aramaktayiz.siğortalı olarak iş başlangıcı yapılacaktır.yemek ihtiyaçları firmamızdandır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Touch Teknoloji Bil. Dan. Ltd. Şti

İşin Detayı ; Yetiştirilmek üzere Finans ve idari işler elemanı arıyoruz. Üniversitelerin Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Bölümlerinden Mezun. Yetiştirilmek üzere ( Yeni Mezun olabilir.) İyi derecede ingilizce bilen, (Mülakat yapılacaktır.) ..