Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Muğla / Tümü GRATİS

İş Tanımı•Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,•Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,•Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu ..

İş Tanımıİlaç ( OTC ) ve Ağız Bakım Sektörünün Lider Firmalarından biri için, Aktif satış kanalımızda görevlendirilecek takım arkadaşları arıyoruz…  Aranan Nitelikler 4 senelik Üniversite mezunu ..

Kocaeli / Dilovası Cargill

GENEL NİTELİKLER En az Teknik lise mezunu veya Meslek Yüksek Okulu, elektrik, elektronik, yada kimya bölümü mezunu olmak. En az 5 yıllık iş tecrübesine sahip olmak Hidrojene yağlar, yağ asidi, gliserin, esterifikasyon, elektroliz ve yardımcı işletmeler üretim aşamaları hakkı..

Çorum / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider firması için, AR-GE depatmanında görevlendirilmek üzere İş Analisti pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Yapılan analiz çalışmalarının projelendiri..

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider firması için İş Analisti pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Yapılan analiz çalışmalarının projelendirilmesi, gerekli yazılımın geliştirilmesi ve ..

İş Tanımı*ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; BEYLİKDÜZÜ MİGROS AVM FLO mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ..

İş Tanımı*ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; LÜLEBURGAZ CADDE FLO mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ..

İş Tanımı*ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; ÇERKEZKÖY CADDE FLO mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ..

İş Tanımı*ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; ANKARA ANATOLIUM AVM FLO mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ..