Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan MARMARAPARK AVM Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların b..

İstanbul Avrupa / Tümü Simit Sarayı Yatırım ve Tic AŞ

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

FİRMAMIZA AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP PERSONEL ALINACAKTIR. *Hizmet sektöründe en az 3 yıl deneyimli, *Bilgisayar ve ofis araçları kullanmasını bilen, *Prezantabl ve diksiyonu düzgün, *Temizlik ve Güvenlik sektöründe tecrübeli, *Aktif araç kullanmasını bilen, *İns..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..

Bursa / Tümü GRATİS

İş Tanımı•Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,•Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,•Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu ..

İstanbul Anadolu / Kartal Dmx Kozmetik

Şirketimiz bünyesinde ön muhasebe ve personel işlerini takip edebilecek çalışma arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Tümü GRATİS

İş Tanımı•Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,•Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,•Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu ..

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider firması için Mali Raporlama Yöneticisi pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Şirketin aylık konsolide yönetim bilançosu ve dipnotlarının hazırlanmas..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz üretim-gıda sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için "Pazarlama Müdürü" pozisyonunda personel ihtiyacımız söz konusudur. Aranan Nitelikler Üniversitelerin İktisat, İşletme, v..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıULUSLARARASI BİR FİRMANIN TÜRKİYE ORGANİZASYONUNDA GÖREV ALACAK YÖNETİCİ ADAYLARI  PART TİME YA DA FULL TİME ÇALIŞMA İMKANI EĞİTİMLER TARAFIMIZDAN VERİLECEKTİR.Aranan Nitelikler YÖNETİCİ VE LİDERLİK VASIFL..