Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Esenler Biat Tv

• 2016 Yılında Kurulan Televizyon ve Radyomuzun Çağrı Merkezimiz Bünyesinde, • Genç ve Dinamik Bir Ekibin Parçası Olarak; • Müşterilerimize Yüksek Kalite Standartlarında Memnuniyet İlkesiyle Telefon Yoluyla Satış Gerçekleştirmek. .Satış ve Çağrı Merkezi Alanında Kari..

İss Proser Güvenlik; Temelli Başkent Organize Sanayi-Ankara da bulunan fabrika projemiz için 2+2+2 sisteminde (2 gün 08:00-20:00 çalış+ 2 gün 20:00-08:00 çalış+ 2 gün tatil) çalışacak 8 bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için 1700 TL maaş+ 300 TL Multinet, Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik ka..

İstanbul Anadolu / Ümraniye EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 YILINDAN BU YANA TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN KURUM VE KURULUŞLARINDA HİZMET VEREN SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMALARI ARASINDA YER ALAN ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDEKİ; BAKIRKÖY ADALET SARAYI PROJELERİMİZE (KAMU ) BAY GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER..

İss Proser Güvenlik; Ankamall Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek 2 bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1500 TL + 122 TL Yol+ Yemek, Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üzeri, ya..

İss Proser Güvenlik; Kentpark Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek bay ve bayan güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1530 TL + 300 TL Multinet , Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üzer..

İstanbul Anadolu / Tuzla Smmm Dilek Aslantürk

Grup şirket muhasebesini yürütecek bilanço gelir tablosu oluşturabilen,cari hesap takibi ve beyan hazırlamasını bilen çalışma arkadaşı arıyoruz...

Samsun / İlkadım Temsan Temizleme

HALI YIKAMA DEPARTMANIMIZDA 12 AY DEVAMLILIK ESASI İLE ÇALIŞACAK,EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ, B SINIFI EHLİYETLİ VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN , 25-35 YAŞ ARASI BAY PERSONELLER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Özgü İdari Hizmetler

Türkiye’nin kendi sektörlerinde lider şirketlerine, mavi yaka ve beyaz yaka personel tedariği sağlayan firmamızın, Tuzla’da bulunan merkez ofisinde ki İş Sağlığı ve Güvenliği Departmanında görevlendirilmek üzere Arşiv Personeli aramaktayız. -En az lise mezunu, -Office programların..

İstanbul Avrupa / Avcılar Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

AVCILARDA HARAMİDERE'DE BULUNAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 24-40 YAŞ ARALIĞINDA DAHA ÖNCE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMIŞ. BAY TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. PROJE METROBÜS DURAĞINA YAKINDIR. İLETİŞİM CEMİL BEY :0542 584 91 75..

Sakarya / Adapazarı Smmm İsmet Narin

Sakarya' da bulunan SMMM bürosuna müşteri portföyü olan, tecrübeli, büroyu idare edebilecek muhasebe elemanı aranmaktadır...