Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
İstanbul Anadolu / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Türkiye’nin önde gelen, lojistik, soğuk hava ve dağıtım depolama yapan müşteri firmamızda Orhanlı lokasyonunda çalıştırılmak üzere Lojistik Depo Personeli arıyoruz. • 3 vardiyalı sistemde çalışabilecek, • Ürün toplama bilen, • Soğuk hava deposunda çalışabilecek, (+4 derece) •..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

YAKUPLU SAHİLDE BULUNAN VİLLA PROJEMİZE (DİŞ HASTANESİNE 400 METRE MESAFEDE) GÜVENLİK KİMLİK KARTLI GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN DİKSİYONU DÜZGÜN MİNİMUM 1.75 BOYLARINDA FİT DİSİPLİNLİ GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 2 GÜNDÜZ 2 GECE 2 OFF MAAŞ+YOL+AGİ(BEKAR) 1924TL+220 TİCKED YEMEK KARTI TO..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Misyon Özel Güvenlik

1-Personel giriş çıkışlarını takip edecek puantajlarını ve maaş ödemelerini hazırlayacak işkur işlemlerini tabip edecek personel özlük dosyalarını takip edecek, sgk bildirgelerini internetten verecek sağlık raporlarını sgk sitesinden kontrol işlemlerini yapacak orka sol programına hakim deneyimli e..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Şantiye muhasebesinde deneyimi olan ve şantiyede yatılı kalabilecek personel alınacaktır.Görüşmeler İstanbuldan yapılacak olup,merkez ofisimizde 1 ay deneyim kazandıktan sonra Afyon şantiyemize gönderilecektir.Seyahat engeli olmayan ve yatılı kalabilecek personel alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Sefa Kuyumculuk

ANTALYA KUNDU VE ANTALYA GÜZELOBA MAHALLESİNDEKİ AKARYAKIT İSTASYONLARIMIZA POMPA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. SEZONLUK VE DAİMİ ŞEKLİNDE 2 TİP İŞE ALIM YAPMAKTAYIZ. SEZONLUK İŞE ALIMLARDA MAAŞ 2000 TL + SSK + MULTİNET (125 TL) 4 AY SÜRELİDİR. ÇALIŞANIN İSTEĞİNE BAĞLI DAHADA KISA O..

İstanbul Anadolu / Maltepe Konsept

İSTANBUL ANADOLU YAKASI MALTEPE ZÜMRÜTEVLERDEKİ SİTE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI MEVCUT,DİKSİYONU DÜZGÜN BAY GÜVENLİK PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. MAAŞ : 1900+AGİ'DİR.SGK MAAŞ ÜZERİNDEN YATMAKTADIR. MAAŞ ZAMANI HER AYIN 1 İLE 7 Sİ ARASINDADIR. ÇALIŞ..

Bursa / Nilüfer Endüstri Patent

Marka ve Patent Alanında Hizmet Veren Firmamızda, Satış Alanında Saha'da Aktif Olarak Çalışacak Takım Arkadaşları Aranmaktadır...

İzmir / Bornova Gelal Yalıtım

Saha satış temsilcisi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

AVCILARDA BULUNAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 24-40 YAŞ ARALIĞINDA DAHA ÖNCE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMIŞ. BAY TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. PROJE METROBÜS DURAĞINA YAKINDIR. İLETİŞİM SALDIRAY BEY 0533 373 37 30..

Aydın / Merkez Yenipazarlı Kazım Usta

A2 ve B ehliyet sahibi, Daha önce restoranlarda aynı pozisyonda çalışmış, Prezentabl, aktif, ekip çalışmasında uyumlu, Güleryüzlü ve iletişim becerisi iyi...