Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Babur Arslan Turizm

*Ön muhasebe bilgisi olan *Kasa kontrolleri yapabilecek *Ofis ortamına uyum sağlayacak *Ehliyeti olan *Güler yüzlü *Bay-bayan elemanlar alınacaktır...

Alanında Lider Firmamızın Polatlı'da ki projesinde çalıştırılmak üzere; 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Ankara- Polatlı'da ikamet eden..

Bursa / Osmangazi Snowwater Su Arıtma

10 YILDIR KENDİ SEKTÖRÜNDE PAZAR LİDERİ OLAN FİRMAMIZIN OFİSİNDE MÜŞTERİ ARAMASI YAPARAK MÜŞTERİLERİN RANDEVULARINI DÜZENLEYECEK ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELLERİ ALINACAKTIR. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, -ÇAĞRI MERKEZİ KONUSUNDA TERCİHEN DE..

Adana / Seyhan Kadapar Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere Deneyimli muhasebe elemanı alınacaktır Maaş görüşmelerimizde bildirilecektir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye World Security

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT, BAHÇEŞEHİR, BAKIRKÖY, MECİDİYEKÖY, KAĞITHANE, MASLAK, ÜMRANİYE, KADIKÖY, KARTAL VE DAHA BİR ÇOK BÖLGEDE BULUNAN PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLECEK BAY Ö.G.G. PERSONELLER ARANMAKTADIR. ARANAN ŞARTLAR; T.C. VATANDAŞI OLMAK, 5188 SAYILI ÖZEL ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tonguç Akademi

Eğitim alanında hizmet veren firmamızın yayın grubunda çalışmak üzere Firmamızın Kağıthane'deki ofisine; diksiyonu düzgün, iletişim becerisi yüksek, ofis programlarını kullanabilen, zaman yönetimi konusunda iş disiplini gelişmiş, pratik, telefon ve mail iş akışını sağlayan,Talep ve şikayetlerin kar..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Prom Tesis Yönetim

Bağcılar Güneşli'deki Rezidansımızda görev yapmak üzere; *Asansör,yangın sistemi,görüntülü konuşma sistemi ve çevre aydınlatmalar konusunda tecrübeli *Zayıf Akım sistemlerine hakim *Ekip çalışmasına yatkın *Askerlik hizmetini tamamlamış *Tercihen Site AVM de gör..

ARÇELİK MAĞAZASINDA ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ MAĞAZA SATIŞ PERSONELİ ALINACAKTIR. PAZAR GÜNLERİ TATİLDİR , MAAŞ + PRİM , YEMEK VERİLECEKTİR..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Çetin Matbaa

MATBAAMIZIN EK FAALİYETİMİZ İÇİN TABELA VE REKLAM TECRÜBESİ OLAN GİRİŞİMCİ TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Firma Adı Gizli

Temizlik Sektöründe Lider şirketimizin Marmara Bölge Müdürlüğü'nde ''Mobil Ekip Koordinasyon Sorumlusu'' istihdam edilecektir. Aranan Nitelikler; -Tercihen Önlisans mezunu, -1 yıl deneyim sahibi, -MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen, -Etkin i..