Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Avcılar Mimarsinan Mutfak Eşyaları

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Mesleğinde min.3 yıl deneyimli, Alış – satış faturalarını işleyebilen, KDV-Muhtasar-BA-BS beyannamelerini yapabilen, Cari Hesap mutabakat ve takibi yapabilen, E-fatura kesebilen, Banka-Çek-senet gibi finansal araçların t..

İstanbul Anadolu / Kartal Özcan Ayar Danışmanlık

Kartal'da bulunan inşaat firmamıza , inşaat malzeme grubu konusunda uzman olan, en az 3 yıl deneyimli, diksiyonu düzgün ve prezantabl Bayan Satın Alma Personeli aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Provel Plastik

Plastik temizlik ürünleri imalatı yapan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere; *Lise veya ön lisans mezunu, *Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, *Ms Office programlarına hakim, *Alanında deneyimli ve kendini geliştirme konusunda istekli, *İnsan ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Provel Plastik

Plastik ürün imalatı yapan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere; *Üniversitelerin ilgili bölümlerinden ön lisan veya lisan mezunu, *Mikro programı kullanabilen, *Ms Office programlarına hakim, *Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, *Sorumluluk al..

Kayseri / Kocasinan Liva Eğitim Araçları

Eğitim Araçları ve okul donanımları alanında faaliyet göstermekteyiz. Firmamızın e-ticaret kısmında Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Alınacaktır. Aranan Nitelikler : * En az 1 yıl E-Ticaret tecrübesi olmak * E-Ticaret sitesinin içerik yönetimi ve iş akış süreçlerini yönetmek..

İstanbul Avrupa / Avcılar Mimarsinan Mutfak Eşyaları

Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren fabrikamızın üretiminde bölümünde değerlendirilmek üzere; - asit banyosu, kaynak ,cila hane, pres , paketleme,kesimhane gibi bölümlerde çalışabilecek - Erkek adaylar için ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ - Bay /bayan -vasıflı-vasıfsız '..

Kocaeli / Darıca Prom Tesis Yönetim

İstanbul Bağcılar ve Kocaeli Bayramoğlu ilçelerindeki Rezidans projelerimizde görev alacak 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip (Silahlı yada silahsız) Vardiyalı sisteme uyum sağlayacak Askerlik hizmetini tamamlamış Sektörde çalışma ve kariyer yap..

İstanbul Anadolu / Kadıköy SCS GÜVENLİK

Şirketimizin bünyesinde çalıştırılmak üzere Bahçe Bakım , Peysaj ve Temizlik işlerinden anlayan tam zamanlı Temizlik personeli aranmaktadır. *Bay *25-45 yaşları arası *Bahçe bakım onarım *Çim kesme ,budama *ilaçlama *Temizlik işlerinden anlayan..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece PAPATYA MOBİLYA

* Tercihen Üniversite mezunu, * MS Office programlarını kullanabilen, * Üretim Planlama ve aktif olarak ürün zaman etüdü ve iş etüdü uygulamaları konusunda kendini yetiştire bilecek, * Verimlilik konusunda çalışmalar yapabilecek, * Raporlama ve analiz yapabilecek, * Pl..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek üretimi sektöründe servis elemanı (kepçeci) olarak görev almış ve en az 1 yıllık tecrübeye sahip • Hi..