Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
İstanbul Anadolu / Tümü Hangroup Kocaeli

Firmamız İstanbul/Ankara/Kocaeli/Konya/Antalya/Adana illerinde temizlik sektöründe hizmet vermektedir.Bu illerde çalışmak isteyen personel ve ekip şefleri 0538 481 15 16 no'lu numaradana Bölge Müdürü Ayhan Yıldırım'a ulaşabilirler. Ücret bilgisi telefonda verilecektir. Firmamız personellerine M..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Gen Mali Müşavirlik

Bakırköy'deki Mali Müşavirlik büromuzda çalışmak üzere; -Muhasebe mesleğini öğrenmek isteyen, -Ofis içerisindeki her işe yardımcı olacak, -İŞ-KUR işbaşı eğitim programı kapsamında, -Yetiştirilmek üzere, Personel alımı yapılacaktır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Deniz Aras Mesleki Eğitim Kursu

MUHASEBE DEPARTMANIN DA FİNANS BÖLÜMÜNDE TAHSİLAT YAPACAK DİKSİYONU DÜZGÜN, TAHSİLAT KONUSUNDA İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. EN AZ LİSE MEZUNU..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bms Group

2005 yılından beri temizlik sektöründe hizmet vermekte olan firmamızın çeşitli projelerinde görevlendirilmek üzere; - Bağcılar, Güngören, Bahçelievler, Sefaköy, Küçükçekmece, Başakşehir, Zeytinburnu, Bakırköy ve Merter İlçelerinde ikamet eden - Erkek adaylar için Askerliğini tamam..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ent Güvenlik Hiz. Ltd. Şti.

GÜVENLİK VE TEMİZLİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZE 200-250 PERSONEL GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ, BORDROLAMA , SGK, FATURA İŞLEMLERİ MAAŞ , PUNATAJ VS. KONULARINDA TECRÜBELİ ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

Beyaz Eşya yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren fabrikamızda fırın fan motoru ve buzdolabı fan motorları seri üretimi gerçekleştirmekteyiz. Yurtiçinde ve yurtdışında sektörün en önde gelen anasanayileri ile çalışılmakta olup, üretimin %80'i ihracattan oluşmaktadır. Çok sayıda tam zamanlı montaj -..

İstanbul Anadolu / Kartal Atalian Global Services Turkey

Şekerpınar'da otomobil yedek parça üretimi yapan bir fabrikada atık yönetimi yapabilecek personel aranmaktadır. Maaş 1295 + AGİ Servis ve Yemek bulunmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Kavtur

A city avm'de bulunan cafemize unlu mamüller konusunda deneyimli hijyen kurallarına dikkat eden pişirici aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tesla Araştırma Teknolojileri

Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun, Alanında konuya teknik açıdan hakim, pratik, planlı ve ekip çalışmasına uyumlu, Yetiştirilmek üzere, yeni fikirlere açık, Ürünü geliştirebilecek, yeni fikirler sunabilecek, Kendine ve işine güvenen,..

Ankara / Tümü SAMSONİTE

Sektörünün lideri Samsonıte olarak Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı mağazamız için ''MAĞAZA PERSONELİ'' arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Sıcak satış konusunda kendine güvenen • Mağazacılığı kendine kariyer hedefi ve yaşam tarzı olarak seçmiş, • Kurumun v..