Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel

1981 yılından beri kesintisiz faaliyet gösteren Şenol Hukuk Bürosu, 2008 yılında kurumsal müvekkillerine alacak takibi konusunda operasyonel hizmet sunmak üzere Şenol Çağrı Merkezi’ni kurmuştur. 2013 yılında ise limited şirket haline gelen Şenol Çağrı Merkezi, 2014 yılında uçtan uca alacak takibi op..

Bursa / Nilüfer Baytekin Ticaret

Gayrimenkul danışmanlığı üzerine yeni açılacak firmamızda görev almak üzere, Emlakçılık yapmayı düşünen veya daha önceden bu iş kolunda tecrübe edinmiş, sorumluluk alabilecek, sabırlı ve beşeri ilişkileri kuvvetli personel aranmaktadır. Üniversite mezunu olması tercih edilecekti..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Taksim Vize Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER GENEL NİTELİKLER Tercihen turizm sektöründe vize işlemleri konusunda deneyim sahibi, İyi seviyede İngilizce bilen, MS Office programlarına hakim, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi açısından firmamızı temsil edebilecek, Düzenli evrak ..

Ankara / Çankaya Uzman Kariyer Yayınları

Uzman Kariyer Yayınları Bünyesinde çalışmak üzere Dizgi Personeli Alınacaktır. Aranılan Nitelikler; *PC üzerinde çalışmalarını sürdüren, *Q klavye kullanımına hakim *Office yazılımlarını kullanabilen *Adobe yazılımlarına aşina *Analitik düşünebilen *E..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Camsa Hediyelik Eşya

HEDİYELİK EŞYA VE ZÜCCACİYE SEKTÖRÜNDE İTHALAT, TOPTAN SATIŞ VE E-TİCARET ÜZERİNE FAALİYETİ SÜRDÜRMEKTE OLAN FİRMAMIZ İÇİN; MİCROSOFT OFFICE VE MİKRO KULLANIMINI BİLEN DENEYİMLİ 20 YAŞ ÜSTÜ BAYAN MUHASEBE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ÇALIŞMA SAATLERİ: H.İ: 8:00 - 18:00 ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece PAPATYA MOBİLYA

Tercihen Meslek Liseleri ve/veya Meslek Yüksek Okullarından mezun Dikkatli, inisiyatif kullanabilen, disiplinli, Dinamik çalışma ortamlarına ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmaları beklenmektedir. Tercihen Küç..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arer Group

Arer Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Arer Group Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sahra Ayakkabı

SPOR AYAKKABI İmalatı Yapan Fabrikamıza, ETA Ticari ve Ofis Programlarına Hâkim, TERCİHEN Ticaret Lisesi Mezunu, ÖN MUHASEBE Konusunda Deneyimli, GÖREVİNDEN ve Bilgisinden Emin, ÇÖZÜM Odaklı Çalışan, İNSAN İlişkilerinde Başarılı, TÜRKÇE' Yİ Akıcı ve Düzgün K..

İstanbul Anadolu / Maltepe Aykin Dekor 3d

3D DEKOR ( 3 BOYUTLU DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI,BANYO-MUTFAK UYGULAMALARI,MASA SEHPA TASARIMI VE ÜRETİMİ VS.VS )ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZİ SOSYAL MEDYA'DA AKTİF VE ETKİN TEMSİL EDECEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ....

İstanbul Anadolu / Pendik Set Makina San. Ve Tic. A. Ş.

Fabrikamızın CNC bölümünde çalışacak *CAM yapabilecek, *Tercihen SolidCAM programı kullnabilen, *İmalat tecrübesi olan, *Askerliğini yapmış, *Çevresiyle iyi geçinebilen, Elemanlar işe alınacaktır...