Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
Tekirdağ / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Tezgahtar ve Kasiyer için; -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, Kasap-Şarkütör-Meyve Sebze Satış Elemanı için; -Konusunda deneyimli, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Tekirdağ ..

Firmamızda gayrimenkul danışmanlığı görevinde, freelance veya parttime çalışacak elemanlar aranmaktadır. Freelance çalışma için: Özgüven sahibi, diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren En az lise mezunu Sosyal ve ikna kabiliyeti yüksek olması Yüksek ..

Tekirdağ / Tümü Migros

Genel Nitelikler: En az lise mezunu, Dinamik iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Kasiyer olarak; Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamaktan, Güncel kampanyaları takip etmekten, Kasa ve çevresinin düzeninden,..

Tekirdağ / Çorlu Migros

Genel Nitelikler: -Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: "Kasap”, "Meyve /Sebze Satış Elemanı ", "Şarkütör” olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın ge..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin ailenin evine giren ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin ailen..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Evgör Mobilya

Evgör Mobilya firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnsan Kaynakları Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Evgör Mobilya İnsan Kaynakları Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Şişli Bms Group

2005 Yılından beri Güvenlik ve Temizlik sektöründe, Türkiye'nin öncü kurumlarına hizmet veren firmamızda ^ ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ^ istihdam edecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -Tercihen lise mezunu, - Güvenlik sektöründe benzer pozisyonda 3-5 yıl deneyi..

Bursa / Tümü Cy Akademi Sigorta

Cy Akademi Sigorta firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sigorta Teknik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Cy Akademi Sigorta Sigorta Teknik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Nehirce İnsan Kaynakları Ve Otomasyon

HİZMET DESTEK PERSONELİ • Şirketimiz bünyesinde görev alacak aşağıdaki özelliklere sahip “ Hizmet Destek Personeli ” aranmaktadır. Adaylarda aranan özellikler, • Bay • 25-30 Yaş • Askerlik ile ilişkisi bulunmayan • Esnek çalışma saatlerine uyu..