Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
Denizli / Merkez Zimek Makina

Mermer Makinesi İmalatı Yapan Firmamızda Çalıştırılmak Üzere TASARIM ve AR-GE BÖLÜMÜ için TEKNİK ÖĞRETMEN aramaktayız. İŞ TANIMI : Müşteri siparişlerine göre ürünlerin teknik resimlerini çizmek,üretilebilirlik analizlerini yapmak , üretimin devamlılığı için makine, kalıp ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Fulltime Gıda

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Asgari önlisans, tercihen lisans mezunu Tercihen İdari İşler, Personel ve İnsan Kaynakları konularında bilgi ve deneyim sahibi Aktif araç kullanabilen MS Office uygulamalarına hakim 28 yaş ve üzeri ..

Konya / Selçuklu Gelişim Ambalaj

ÇALIŞMA SAATLERİ 08:00-18:30 CUMARTESİ PAZAR TATİL MESAİ YAPILIYOR..

İstanbul Avrupa / Eyüp PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

EYÜP GÖKTÜRK BÖLGESİNDEKİ ÇOK SAYIDA SİTE PROJELERİMİZE GÜVENLİK KİMLİK KARTLI BAY PERSONELLER ALINACAKTIR. SERVİS MEVCUTTUR. MAAŞ+AGİ+YEMEK+SGK YETKİLİ KİŞİ GÖKHAN BEY CEP: 0530 936 04 08..

İzmir / Bornova Alsem Cnc A. Ş.

CNC TORNADA ÇALIŞACAK OPERATÖRLER ALINACAKTIR. PROGRAM YAPMA BİLGİSİ TERCİH SEBEBİDİR. İŞYERİMİZ PINARBAŞINDADIR. YAKIN ÇEVREDEN SERVİSİMİZ VARDIR. MESAİ YAPMA İMKANI VARDIR...

Erzurum / Yakutiye Vfsigorta

Ofis içerisinde tam zamanlı çalışabilecek, Bilgisayar (MS Office programları , vb.) kullanabilen, Müşterilerle telefon yolu ile iletişim kurabilecek, En az lise mezunu, Öğrenimini tamamlamış, UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN, Sigara kullanmayan, Bay veya..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Unc Bakır Ve Metal

Dış Ticaret şirketine; * TERCİHEN İNGİLİZCE BİLEN, * Muhasebe ve Logo GO3 - Plus bilen, * Muhasebe içerikli yüksek okul veya işletme fakültesi mezunu, * 28 yaşını aşmamış, * Yüksek iş temposuna hazır, * Ofis programlarına hakim, Personel al..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Mon Gıda

Evvie Chocolate bünyesinde çalışmak ve idari işleri takip etmek üzere İDARİ İŞLER SORUMLUSU aranmaktadır. İş Tanımı: 1- Üretim, paketleme ve dağıtım departmanları arasında koordinasyonu sağlamak, 2- Kurumsal siparişleri takip etmek ve zamanında iletilmesini sağlamak, 3..

Ankara / Yenimahalle Render Medical

Röntgen,dijital röntgen,portable röntgen,mamografi,c kıollu skopi,KMD cihazlarının teknik servis ve bakımlarında görevlendirilmek üzere mesai arkadaşları arıyoruz. 1. En az E.M.L. biyomedikal yada üniversite mezunu olmak 2. Elektronik kart tamiri ve devre şeması bilgisine sahip ve..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Çağser Özel Güvenlik Hizmetleri

TOPKAPI CEVİZLİBAĞ DAKİ SİTE PROJEMİZDE ÇALIŞACAK ELEKTRİK SERTİFİKASI VEYA TEKNİK MEZUNU OLANLAR TEKNİK PERSONEL ALINACAKTIR...