Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
Mersin / Mezitli Gezgin Yapı

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere ofisin temizliğinden ve servisinden sorumlu telefon trafiğini yönetebilecek sekreter alınacaktır..

İss Proser Güvenlik; Kentpark Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek bay ve bayan güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1530 TL + 300 TL Multinet , Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üze..

İss Proser Güvenlik; Malatya da bulunan projemizde Güvenlik Amiri olarak görev yapacak 1 personel alınacaktır. Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, boy 175 cm ve üzeri, yaş 35-45 arasında Müracaatlar şahsen Malatya Park Avm Güvenlik Müdürü Mustafa e yapılacaktır; 0544 440 41 44..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Beşiktaş'ta Plaza içerisinde bulunan Muhasebe Denetim firmasında görev yapacak Özel Güvenlik Görevlisi alınacaktır. * Görev noktası kat görevi olarak yapılmaktadır. Gelen misafirleri ilgili kişinin yanına kadar nezaret edilecektir. Aranan Nitelikler ; * En az Lise mez..

Kocaeli / İzmit Özgü İdari Hizmetler

Yapı sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için, mağaza yenileme çalışmalarında yer alacak depo personelleri aramaktayız. İletişim İçin; Başak Kocatepe: 05532699499..

ISS PROSER GÜVENLİK ANTARES AVM Güvenlik Projemiz için; 4 BAY,güvenlik personeli alacaktır. Bay güvenlik personeli adaylarının 1,75 m ya da üzeri boyda ve 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Başvurularınız için 0 533 957 73 19 no’lu telefondan Ali AŞILI ile irtib..

Firmamızda çalıştırılmak üzere Ölçüm Personeli aramaktayız. Meslek Lisesi Mezunu, Ön lisans veya Lisans Mezunu Daha önce İş hijyeni ölçüm laboratuvarında çalışmış tecrübesi olan Seyahat engeli olmayan erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış fiilen ilişiği olmayan ar..

Antalya / Muratpaşa Technoport

Lara civarında avm ve cadde de bulunan iletişim ve zuccaciye mağazalarımıza akşam dokuza kadar çalışabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.....

İstanbul Avrupa / Sarıyer Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Etiler'de bulunan Site projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Yer Yıkama Makinecisi-Cilacı'' aranmaktadır. -Okuma yazma bilen (Tercihen ilkokul mezunu), -Yer yıkama ve cila makinesi kullanmış, -Site, AVM, Hastane vb projelerde en az 1 yıl Makineci-cilacı olarak çalışmış..

Tekirdağ / Çorlu Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Sektöründe Lider Şirketimizin Banka projelerinde yıllık izin değiştirici olarak çalışacak Bayan Temizlik Görevlileri alınacaktır; Aranan Nitelikler; - Son 3 aydır sigortalı bir işte çalışmamış, -Okuma-yazması olan ( Tercihen ilkokul mezunu) -Temizlik Görevlisi o..