Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
Manisa / Merkez Atanom Gıda A. Ş

Panda Dondurma ve Sütaş Distribütörlüğü yapan firmamıza, Deneyimli, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, uyumlu, disiplinli Ön Muhasebe/Operasyon personel/personelleri aranmaktadır. Firmamızın bulunduğu yer Turgutlu yolu, Oduncu ve Kömürcüler sitesidir. ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt SAADET GIDA

SAADET GIDA A.Ş bünyemizde gelişen organizasyonumuz içerisinde aşağıda belirtilen niteliklerde 'İnsan Kaynakları Personeli olarak görev alacak takım arkadaşı arıyoruz. ***Genel Nitelikler Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Tercihen en az 1 yıl tecrübe sahibi..

İstanbul Avrupa / Şişli Faal Tekstil

LALELİ PİYASASINI BİLEN AKSEUAR,KEMER,DÜĞME,RİVET,NAKIŞ,BASKI,BİLEN.SON ÜTÜ FİNİŞ KONTROLU BİLEN BİZİMLE ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ PERSENOLE İHTİYACIMIZ VARDIR....

Ankara / Yenimahalle Muratsal

*ŞİRKET MERKEZİMİZE** • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (En az Ticaret Lise) • Bordro ve özlük işlemleri konusunda en az 2 yıl deneyime sahip, • Tercihen Zirve programını kullanmasını bilen, • MS Office programlarına hâkim • Şantiye Personel özlük işlemlerine..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bilir Basım Yayın Aş.

ŞİRKET / İŞ TANIMI BİLİR BASIM YAYIN SAN. VE TİC. AŞ. Firmamız 1999 yılında İstanbul Üsküdar’da kurulmuş ve Matbaacılık sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Geçen süre içerisinde yapmış olduğu yatırımlarla sektöründe söz sahibi bir firma olmuştur. Şuan Ferhatpaşa/Ataşehir..

Ankara / Çankaya 3 Boyut

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; tecrübeli ön muhasebe elemanı alınacaktır...

Sivas / Merkez Öz Sivas Sivdoğ Travel

Müşteri Hizmetleri; uçak bileti, otobüs bileti satışı yapabilecek, bilgisayar kullanmasını iyi bilen, pratik kullanan, iş ortamına uyum sağlayacak tecrübeli ya da yetiştirilmek üzere full time / part time Çağrı Merkezi Elemanı Aranıyor...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tekses İletişim İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

İLETİŞİM SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZE ÖN MUHASEBE EKİBİNE YARDIMCI OLACAK * SORUMLULUK SAHİBİ, ANALİTİK DÜŞÜNEBİLEN, * GENEL MUHASEBE BİLGİSİNE SAHİP VE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, * BA-BS VE CARİ MUTABAKATI YAPABİLECEK, * MS OFFICE PROGRAMLARINI İYİ DERE..

MALATYA İLİ AKÇADAĞ İLÇESİ ALTYAPI İHALESİ ŞİRKETİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR. ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE BEDEN İŞÇİSİ VASIFLI - VASIFSIZ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye SİNPAŞ HOLDİNG

Sinpaş Holding grup şirketlerinde görevlendirilmek üzere ''Servis ve Temizlik Elemanı'' aramaktayız. Pozisyona başvuracak adayların sağlaması gereken özellikler aşağıdaki gibidir. · Tercihen yiyecek, içecek, hizmet sektöründe çalışmış, konusunda 3 yıl deneyimli, · ..