Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel

İss Proser Güvenlik; Ankamall Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek 2 bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1500 TL + 122 TL Yol+ Yemek, Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üzeri, ya..

İss Proser Güvenlik; Kentpark Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek bay ve bayan güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1530 TL + 300 TL Multinet , Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üzer..

İss Proser Güvenlik; Kazan Sarayda bulunan Fabrika projemizde çalışabilecek 3 bay güvenlik personeli alınacaktır. Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri Müracaat: Feridun BİLİR - 0535 025 93 08..

MENTEŞE/MUĞLA'DA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ PAZARLAMA-SATIŞ DEPARTMANINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE TERCİHEN MUĞLA'DA İKAMET EDEN, ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMAYAN VE EHLİYETLİ BAY PERSONEL ALINACAKTIR...

Muhasebe bölümünde Microsoft programlarını ve eta v8 kullanmasını bilen irsaliye fatura makbuz ve şirket içi benzeri işlerde çalıştırmak üzre personel alınacaktır..

Depo içerisinde çalıştırmak üzere personele ihtiyacımız bulunmaktadır...

Firmamızda çalıştırmak üzere ofis araç gereçlerini kullanmasını bilen diksiyonu düzgün satış tecrübesi olan yada kendisine bu alanda güvenen personele ihtiyacımız var..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Akay Plastik

GENEL NİTELİKLER 1. Kıraç/ Esenyurt Plastik Enjeksiyon fabrikasında çalışacak, 2. Fabrika Otomasyon sistemini bilen 3. Mesleğinde en az 3 yıl deneyimli 4. Tercihen Yüksek Okul mezunu 5. Askerliğini yapmış 6. Mesleki eğitim belgesi veya ehliyeti olan, 7. Takı..

GENEL NİTELİKLER Kocaeli Gebze fabrikamızda, görevlendirilmek üzere;  - Ofis paket programlarını kullanabilen, - Fatura kesebilen, - Pos cihazlarını kullanabilen, - Kasa raporları alabilen, - Stok ve satış fişlerinin takibini yapabilen, - Senet düze..

Ankara / Etimesgut Euroserve Hizmet

Ankara satış destek ekibimizde görevlendirmek üzere ; •Ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen •SRC belgesi olan (psikoteknik olması tercih sebebidir.) •Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, •Yoğun tempoda çalışabilecek, •İletişim yetenekleri kuvvetli,..