Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Anadolu / Pendik Gap Kimya

Gap Kimya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Gap Kimya Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Beylik Sigorta

Beylik Sigorta firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sigorta Teknik Personel ilanlarına göz atabilirsiniz.Beylik Sigorta Sigorta Teknik Personel ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Konya / Selçuklu Armada Tekstil

Genel nitelikler: KONYA Selçuklu bölgesinde olan NOVADA A.V.M'de bulunan LİVA OBJE İç giyim fabrika satış mağazamız için; MAĞAZA MÜDÜRÜ alınacaktır.Mağaza müdürü satış danışmanlığıda yapacaktır. *MAĞAZA Müdürü / Satış Danışmanı için mağazacılık sektöründe en az 2 yı..

- FEDERASYONUMUZUN BÜNYESİNDE BULUNAN KÜLTÜR YAYINLARININ SATIŞINI YAPABİLECEK, - MAAŞ+PRİM SİSTEMİYLE ÇALIŞABİLECEK, - 20-40 YAŞ ARALIĞINDA, - EN AZ LİSE MEZUNU, - BAY & BAYAN, - FİZİKİ GÖRÜNÜMÜ VE DİKSİYONU DÜZGÜN, - SATIŞ KONUSUNDA TECRÜBELİ, - ANKARA İLİ..

İstanbul Avrupa / Fatih Endolite

Uluslararası firmamızın Pazarlama ve Satış kadrosunda görevlendirilmek üzere Ortopedik Protez ve Ortez Ürün Tanıtım ve Satış Temsilcisi alınacaktır. İşin Detayı Genel Nitelikler: Tercihen Üniversite mezunu,  Tercihen İngilizce Bilen, · Sağlık sektöründe benzer pozis..

Kocaeli / Gebze Model Kalıp Elemanları

Fette, Böhler , Klinger markalarının bölge bayiliğini yapmakta olan , kalıp elemanları ve teknik hırdavat satışı yapılan mağazamıza, bu markaların satış ve pazarlamasını yürütmek üzere , Adayların ; *sürücü ehliyetine ve sürüş deneyimine sahip, *kesici takım , teknik hırdavat bilg..

İzmir / Tümü Oteldenal

Seyahat Acentamızın İzmir Bölge Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere; Tercihen Turizm Fakültesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, Call center ve/veya satış konusunda tecrübeli, İletişim ve ikna becerileri gelişmiş Diksiyonu düzgün, Satış alanında kariyer hedefi olan,..

Bursa / Tümü Muscle Cheff

Piyasaya yeni çıkmış olan spor - sağlık - diyet ürünlerimizin, bulundukları şehirde satışını, tanıtımını yapabilecek satış konusunda tecrübeli, spor geçmişi olan, prezantabl, diyet ve saglıklı beslenme konusunda ilgisi olan satış temsilcilerine ihtiyacımız vardır. Bu özelliklere sahip olan ilgililer..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Erbağ Elektronik

Erbağ Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Pazarlama Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Erbağ Elektronik Satış Pazarlama Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Üstad Proje Uygulama

Üstad Proje Uygulama firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilci ilanlarına göz atabilirsiniz.Üstad Proje Uygulama Satış Temsilci ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..