Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

• Tercihen Gayrimenkul sektöründe en az 3 yıl satış deneyimine sahip, • Prezentabl, ikna kabiliyeti yüksek, takım çalışmasına yatkın, yoğun ortamda çalışabilecek, • Profesyonel bayan satış temsilcisi çalışma arkadaşı aranıyor...

Kocaeli / Tümü Aydın Elektronik

Aydın Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Aydın Elektronik Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Karşıyaka Myd Gıda Ltd Şti

KURUYEMİŞ TEKEL SAYISAL LOTOLU İŞYERİMİZDE SAAT 14.00--23.00 ARASI ÇALIŞMAK İSTEYEN BAY ARKADAŞ ARANIYOR. MAAŞ 1400 SGK VAR YEMEK VAR YOL VAR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar ARDEN GIDA

Arden Gıda firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kasap, Manav, Şarküteri, Reyon Elemanları ilanlarına göz atabilirsiniz.Arden Gıda Kasap, Manav, Şarküteri, Reyon Elemanları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Gaziantep / Şehitkamil H-Concept Mobilya

Mobilya tanıtımı ve satışını gerçekleştirebilecek; * Tercihen Üniversite iç. mimar yada ilgili alanlardan yeni mezun * yenilikçi öğrenmeye açık özgüveni yüksek * Mobilya Alanı hakkında bilgi sahibi,zevkli. Dekorasyon anlayışını bilen * Mobilya tasarım ve modelleme konu..

İzmir / Karşıyaka Anfora Kongre Turizm

Kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla ve sürekli büyüyen, Türkiye genelinde onlarca kurumsal müşterisiyle sektöründe lider olan Anfora Kongre Organizasyon, Müşteri Yönetimi Departmanında görevlendirilmek üzere Müşteri İlişkileri Sorumlusu arıyor. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden m..

Konya / Merkez Moda İnşaat

• SATIŞ ve PAZARLAMA konusunda en az "3 YIL" DENEYİMLİ, • Tercihen GAYRİMENKUL sektöründe BİLGİ SAHİBİ, • B Sınıfı Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, • Kurumsal bir kimlik altında çalışabilecek sorumlulukta olan • Bilgisayar, ofis programla..

Ankara / Çankaya Albatros İş Sağlığı

İş Tanımı İş Sağlığı ve Güvenliği portalları arasında sektörün lideri OSGB REHBERİ-ALBATROS İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIĞI şirketimizde çalışmak üzere telefondan satış tecrübesi olan BAYAN eleman alınacaktır. Arama yoluyla potansiyel müşterilerin ihtiyacının belirlenmesi ve ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bozkurt

EMLAK / GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ BAY YA DA BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Pendik Matilla Ayakkabı

Matilla, Ayakkabı perakendeciliğinde 10 şubesi ile hizmet vermektedir. Gerek kurumsal yapısı gerekse işletmecilik anlayışı ile sizlere mutlu olacağınız, kariyer yapabileceğiniz ve mesleki bilgilerinizi geliştirebileceğiniz bir gelecek vaat ediyor. Siz de hızla büyüyen bu şirketin bir pa..