Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit Merkezde bulunan Estetik ve Güzellik polikliniğimizde; Çağrı merkezinde görev alacak olup müşteri bilgilendirme , Randevu verme ve Satış yapabilecek iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, dış görünümüne özen gösteren, bakımlı, enerjik , güleryüzlü bayan eleman aranmaktad..

İstanbul Anadolu / Tümü MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Satış Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Şişli Üç Net İletişim

Üç Net İletişim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (İnbaund / Outbaund) ilanlarına göz atabilirsiniz.Üç Net İletişim Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (İnbaund / Outbaund) ilanı için başvuru sü..

İstanbul Anadolu / Kartal Missproject

Ekibimizde “Kurumsal Satış Temsilcisi” olarak çalışacak konusunda uzman, yetenekli takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen web sitesi, sosyal medya, dijital reklam ve yazılım satışı konusunda bilgili. Saha satış-pazarlama alanında minimum 1 yıl deneyimli, kariyerine bu alanda devam etmek i..

Denizli / Acıpayam Özel Turkuaz Sağlık Hizmetleri

EVRAK TAKİBİ VE MÜSTERİ KARŞILAMA YAPABİLECEK, İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR KULLANABİLEN, HEDEFLERİ OLAN, KENDİSİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN, KENDİNE GÜVENEN, ÖZGÜVEN SAHİBİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. MÜRACATLAR CV İLE YAPILACAKTIR. NOT: ÇALIŞMA ADRESİMİZ ACIPAYAM MERKEZ'DİR...

Onarmak İnşaat Sanayi Ve Ltd Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi / İnşaat Teknikeri ilanlarına göz atabilirsiniz.Onarmak İnşaat Sanayi Ve Ltd Şti. Satış Temsilcisi / İnşaat Teknikeri ilanı için başvuru süresi dol..

Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

Ön bilgi; Davutlar yolu üzeri mağazamızda çalıştırılmak üzere. Daha önce bahçe-tesisat-mobilya konularında tecrübe edinmiş ekip üyelerine ihtiyaç duymaktayız. Yapılacak İşin Tanımı A)Market raflarının sınıflandırılmasını yapmak, B) Sınıflandırılması yapılan raflardan ü..

Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

Davutlar da bulunan Genel Merkezimizde görev alacak; Bağlı olduğu Yöneticisini asiste etmek amacıyla; Kategori analizlerinin yapılması, raporlanması, Tedarikçi ile ilişkilerin yürütülmesi, promosyon ürün görüşmelerinin, yıllık anlaşmaların yapılmasına destek verilmesi, Insert gi..

Kocaeli / Gebze Cansoy Tüketim Ltd. Şt.

Sıcak Satış veya Soğuk Satış Rut Sisteminde çalışabilecek Askerliğini yapmış Src ve Psikoteknik belgeleri olan Gebze ve çevresinde ikamet eden. Uzun süreli çalışabileceğimiz Satış Temsilcisi Aranmaktadir. E -C sınıfı ehliyetli sevkiyat (dağıtıcı) personelleri ara..

Adana / Çukurova Verelli Mobilya

GENEL NİTELİKLER EN AZ LİSE MEZUNU MAĞAZADA SATIŞ YAPABİLECEK SATIŞ KONUSUNDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ MİCROSOFT OFFİCE PROĞRAMINI BİLEN İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK MOTİVASYONU YÜKSEK,GİRİŞKEN, DİNAMİK,YENİLİKÇİ PRESANTABLE ÇALIŞMA DÜZENİNE UYUM SAĞLAYAB..