Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elegance Fitness & Spa Club

Elegance Fitness & Spa Club firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Elegance Fitness & Spa Club Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ceylan Aydınlatma

Ceylan Aydınlatma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Ve Avize Parça Yapımı Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ceylan Aydınlatma Temizlik Ve Avize Parça Yapımı Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Çayırova Classoil Akaryakıt Ürünleri

Classoil Akaryakıt Ürünleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Yetkilisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Classoil Akaryakıt Ürünleri Satış Yetkilisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Altındağ Dörtel Dekoratif Taş

Dörtel Dekoratif Taş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Dörtel Dekoratif Taş Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Technopc

Technopc firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kurumsal Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Technopc Kurumsal Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Alternatıf Kırtasiye Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Alternatıf Kırtasiye Ltd. Şti. Satış Temsilcisi ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Fatih Davos Pazarlama Vedat Taşpınar

BÜYÜMEKTE VE KURUMSALLAŞMAKTA, OLAN TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA YAPAN, İÇ GİYİM FİRMAMIZA , AVRUPA YAKASINDA PAZARLAMA VE SATIŞTA DEPARTMANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE 1-SATIŞ VE PAZARLAMADA TERCİHEN İÇ GİYİM SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLAN 2-ÜNİVERSİTE MEZUNU 3-BİLGİSAYAR PROGRANLARINI (OFİS V..

İzmir / Bornova Greenchem

ENDÜSTRİYEL KORUMA VE BAKIM KİMYASALLARI KONUSUNDA HİZMET VEREN FİRMAMIZDA SAHA SATIŞ TEMSİLCİLERİ HIRSLI, SORUMLULUK SAHİBİ KENDİNE GÜVENEN VE İFADE EDEBİLEN ÇÖZÜM ODAKLI, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI AKTİF SÜRÜŞ DENEYİMİ OLAN İYİ BİR YAŞAM..

uluslararasi mumessillik firmamiza; -35 yasini asmamis -tercihen satis tecrübesi olan -ms ofice programlarini kullanabilen -canli,pozitif,cozum odakli ,insan iliskileri güçlü -dikkatli,titiz ve düzenli çalisan -istabulda aktif araç kullanan -orta seviyede di..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Cennet Toprak Gayrimenkul

*TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU *GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ YADA DENEYİMSİZ *TERCİHEN ARAPÇA YADA İNGİLİZCE BİLEN *DİKSİYONU DÜZGÜN *DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN *T.C. UYRUKLU *BAY VEYA BAYAN..