Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Çankaya Esol English

İngilizce Kurumumuzu temsil edecek aktif Satış ve Pazarlama elamanı aranmaktadır. Aranan özellikler; - Aktif şekilde kurum portföyünün tanıtım ve pazarlamasını yapabilecek, - Tercihen bu alanda tecrübeli, presentable - Diksiyonu ve temsil becerisi yüksek, - Maaş + prim usulü ..

İstanbul Avrupa / Esenler Arsel Osgb

Elimizdeki firma listeleri aranarak, telefonda bilgi verilip randevu alınmaya çalışılacaktır. Alınan randevuların işe dönüşen kısımları üzerinden yüksek oranda call center'a prim verilecektir...

İstanbul Anadolu / Tümü Özdoğanlar Petrol

Otomotiv ürünleri üreten ve toptan perakende satışını yapan firmamızda , ürünlerimizin satışıyla ilgilenecek ve kendi müşteri pörtföyünü oluşturacak çalışma arkadaşları arıyoruz. merkez ofisimiz İstanbul dadır.Firmamız adına İstanbul/Avrupa yakası ,İstanbul/Anadolu yakası,İzmir ve Tekirdağ Çorlu böl..

Gebze merkez de bulunan firmamıza doğalgaz ve mekanik sektöründe çalışmak üzere, tercihen Gebze, Darıca ve Çayırova bölgesinde ikamet eden lisans ya da ön lisans mezunu diksiyonu düzgün bay ve bayan çalışma arkadaşları arıyoruz...

Muğla / Bodrum Telcom Bilişim

Telcom Bilişim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Pazarlama Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Telcom Bilişim Satış Pazarlama Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Gebze Elit Mühendislik

İş Tanımı Doğalgaz' la Isıtmada 2007 yılından itibaren faaliyet gösteren Elit Mühendislik, Türkiye Genelinde 8Şubesi ile Evsel Doğalgaz Tesisatı Taahhüdü Alanında Lider Firmalardandır. Görevi Sorumlu Olacağı bölgede gerekli reklam faaliyetlerini yürütüp, kombi, radyatör ve t..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Albanian Gardens Peyzaj

Albanian Gardens Peyzaj firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Albanian Gardens Peyzaj Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

Protek Vıp Güvenlik Ve Koruma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tanıtım Pazarlama Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Protek Vıp Güvenlik Ve Koruma Tanıtım Pazarlama Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereketsan Makina

Bereketsan Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Makina Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Bereketsan Makina Makina Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kartal Özay Teknik Hırdavat

Özay Teknik Hırdavat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Özay Teknik Hırdavat Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..