Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZA AKTİF SAHA PAZARLAMASI YAPABİLECEK SATIŞ-PAZARLAMA ELEMANLARI ARANMAKTADIR. YÜKSEK PRİM ÜCRETLERİ BULUNMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hizmet Bilişim Ve Danışmanlık Hizmetleri

Hizmet Bilişim Ve Danışmanlık Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Inbound Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Hizmet Bilişim Ve Danışmanlık Hizmetleri Çağrı Merkezi Inbound Satış Temsilcisi ilanı için ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Nevsa İnşaat

NEVSA KONAKLARI SATIŞ OFİSİNDE ÇALIŞACAK; -Gayrimenkul alanında tecrübeli, -Prezentabl, ekip çalışmasına uyumlu -Güler yüzlü -Sigara kullanmayan, -Beykent-Beylikdüzü ve civarında ikamet eden, -Bay veya bayan satış personeli alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Tr Telekominikasyon

TURKTELEKOM TTNET Ürün ve Hizmetlerinin Satışına Yapmakta Olan Şirketimizin Call Center ( Tele Satış ) Departmanında Görevlendirmek Üzere (Takım lideri)Ürün Ve Hizmetlerimizin Tanıtımını , Satışını Yapacak Aşağıda Belirtilen Niteliklere Sahip Tecrübeli Veya Tecrübesiz(Bayan Tele Satış Müşteri Temsil..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Polres Polyester Ltd. Şti.

- İstanbul( Anadolu veya Avrupa Yakası),Gebze Çevresinde İkamet Eden, - Ehliyet Sahibi ve Aktif Araç Kullanabilen, - Seyahat Engeli Olmayan, - Tercihen Kimya Sektöründe Çalışmış yada Kimya Bilgisi Olan, - Askerliğini Yapmış Bay Satış / Pazarlama Sorumluları Alınacaktır ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK

Sürekli büyüyen ailemizde; saha satış çalışmalarına yönelik süreçlerde görev almak üzere, *Üniversite mezunu *MS Office uygulamalarına hakim, *Müşteri odaklı çalışabilecek, analitik düşünebilen, *Hızlı öğrenme ve problem çözme yeteneğine sahip, *Proje takibi ..

Mersin / Mezitli Bera Gayrimenkul

Bera Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sartış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Bera Gayrimenkul Sartış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir İstanbul İstif Makinaları

İstanbul İstif Makinaları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Endüstriyel Ürün Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.İstanbul İstif Makinaları Endüstriyel Ürün Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fargos

Fargos firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Fargos Mağaza Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kartal Heed İnşaat

Ofisimiz Istanbul/Kartal/Soğanlıkta bulunmakta olup, yurt dışına dekoratif boyalar ve inşaat malzemeleri ihracat yapan bir dış ticaret firmasıdır. Mevcut ihracat yapılan ülkeler, Kazakistan, Ukrayna, Rusya, Cezayir, Katar, Suudi Arabistan, Libya, Irak vb arap ülkeri olmakla beraber hedef bölgemiz A..