Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi

Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ayba Kırtasiye Ve Kopyalama Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kopyalama Merkezi Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ayba Kırtasiye Ve Kopyalama Merkezi Kopyalama Merkezi Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Küresel Online Eğitim Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER *İnsan ilişkileri kuvvetli,detaya önem veren,sabırlı,işini takip eden, *Hizmet kalitesine önem veren, *Eğitim sektöründeki gelişmeleri takip eden, *B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen, *Askerlik hizmetini tamamlamış,..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Akad Basın Yayın

29 Yıldır ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren Ankara Merkezli Yayınevimize, üniversitelerde kitap standlarında satış yapabilecek seyahat engeli olmayan,oto ehliyetli, Kitaba yakın hedefleri olan Bay-Bayan genç dinamik elemanlar alınacaktır. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İleka Ltd Ştı

İleka Ltd Ştı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.İleka Ltd Ştı Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Çağdaş Uzaktan Eğitim

Çağdaş Uzaktan Eğitim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Çağdaş Uzaktan Eğitim Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Elektra Enerji İzmir

Aranan Nitelikler Saha satış Temsilcileri aranmaktadır. Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle gelirini yükselt..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İleka Ltd Ştı

17-45 yaş arası, Telefonda pozitif iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, Performans odaklı, iş disiplini olan, İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, Öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye istekli, Başarılı bir ekibin parçası olmak isteyen, ikna yeteneğine sahip, Kurumsal..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Zindekal

Satış Pazarlama Ürün Temsilcileri Cilt bakımı, sağlık besin takviyesi ve kozmetik konularında üretim yapan yabancı bir firmanın Dermatest onaylı ve Alman kalite belgeli bitkisel kozmetik ürünlerinin, tanıtımını ve satışını yapmak üzere bağımsız çalışacak, herhangi bir maaş ve sigorta be..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Personeli (Tüm Türkiye) ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Saha Satış Personeli (Tüm Türkiye) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..