Satış İş İlanları

Pozisyon: Satış
Kayseri / Kocasinan Serhat Tekno-Market

Mağaza tecrübesi olan, Telefon takibi yapabilecek, Bilgisayar kullanabilen ve online alışveriş yapabilen, E-ticaret sitemizi takip edebilecek Excell, Word ve Outlook kullanabilen tecrübeli bayan çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kortek Endüstriyel Ürünler

GENEL NİTELİKLER Şirketimiz Kesici Takım Sektöründe ki lider firmalardan olup ülke çapında oluşturduğu dağıtım kanalı aracılığı ile metal işleme sektöründe talaşlı imalat yapan tüm üreticilere hizmet vermektedir. Türkiye'nin otomotiv, beyaz eşya, demir çelik, boru sektörler..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vizyoner Elektronik

Vizyoner Elektronik olarak ithalatını yapmakta olduğumuz 1000 farklı ürünün N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada gibi sitelerdeki satışından sorumlu olacak, İkitelli Sinpaş İşmodern adresimizde çalışacak Online Satış Sorumlusu aramaktayız. Aranan Nitelikler : • Üniversitelerin ..

Denizli / Merkez Yörükoğlu Demir Çelik

Demir çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın 3.sanayi sitesindeki merkezinde ve İzmir asfaltı üzerindeki satış yerinde *** Konusunda tecrübeli VEYA *** Yetiştirmek üzere ( ileride ön muhasebede veya satışta görevlendirilecek ) büronun temizliği çay kahve servisi banka işleri ve bu..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Değişim Çelik

Üniversite mezunu, En az 2-3 yıllık sektörde satış deneyimine sahip, MS Ofis programlarına hakim, Sürücü belgesine sahip, aktif olarak araç kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan, Analitik düşünerek problem çözme yeteneği olan, İkna yeteneği güçlü , Satış ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Vizyoner Elektronik

E-ticaret/İnternet sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere grafik tasarım ve içerik yönetimi görevine atanmak üzere takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler Araştırmacı, dinamik, yeniliklere ve gelişime açık E-ticaret sitesi için iç..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Vizyoner Elektronik

Vizyoner Elektronik olarak ithalatını yapmakta olduğumuz 1000 farklı ürünün N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada gibi sitelerdeki satışından sorumlu olacak, Bağcılar İstoç Toptancılar Çarşısı Ofisimiz için Online Satış Sorumlusu aramaktayız. Aranan Nitelikler : • Üniversiteleri..

İzmir / Karşıyaka Demircan Demir Çelik

Karşıyaka / Bostanlı'da yerleşik Demir Çelik sektöründe faliyet gösteren firmamıza ; - İnşaat demiri ve inşaat malzemeleri satışı konusunda deneyimli ( demir çelik sektörü tercih sebebidir) - Demir çelik sektörünü tanıyan ; inşaat firmaları ve müteahhit portföyü olan - İnşaat dem..

İstanbul Avrupa / Başakşehir İletişim360

— Pazarlama / Satış danışmanlığı alanında en az 1 yıl deneyimli, — İkna / Temsil yeteneği olan, — insan ilişkilerinde başarılı / Özgüveni yüksek, — Üst düzey yöneticilerle güçlü diyaloglar kurabilecek, — MS Office uygulamalarını temel düzeyde bilen, — Ekip çalışmal..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Okuoku Kitap

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE E-TİCARET ALANINDA EKİP LİDERİ YARDIMCISI ARANMAKTADIR...