Satış İş İlanları

Pozisyon: Satış
Aydın / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Uzman İngilizce Eğitim Ve Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER Konuşarak Öğren geliştirdiği benzersiz uygulaması ile İstanbul Teknik Üniversitesi - Teknoloji Geliştirme Merkezi'ne kabul edilmiş ilk dil eğitim projesidir. Türkiye'de yaklaşık 20.000 kişiye hizmet veren dil eğitim sisteminin yurtiçi operasyon - satış biri..

İstanbul Avrupa / Tümü FİLOFİBRA PAZARLAMA A.Ş.

İş Tanımı50 senelik geçmişi olan tekstil hammadde satış ve mümessiliği yapan firmamızda günlük müşteri ziyaretleri ile hammadde satışı yapacak eleman aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversite (Tercihen Tekstil Mühendisliği) Mezunu ..

İstanbul Avrupa / Tümü TAMER TANCA MAĞAZACILIK A.Ş.

İş Tanımı1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış KEMAL TANCA markamızın Okmeydanı' nda bulunan Genel Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere Muhasebe Uzmanı arıyoruz.    Vergi ödemeleri..

İş TanımıKEMAL TANCA olarak 1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış markamızın Erzincan Park AVM' de bulunan mağazamız için perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen, ..

İş TanımıKEMAL TANCA olarak 1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış markamızın Isparta İyaş AVM' de bulunan mağazamız için perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen, d..

İş TanımıKEMAL TANCA olarak 1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış markamızın Samsun Piazza AVM' de bulunan mağazamız için perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Sorumlu olduğu bölge ve bayilerin  satış politikalarını belirlemek ve yönetmek, Mevcut bayi portföyünü yönetmek, bayilere düzenli seyahatleri yapmak ve alternatif  bayiler oluşturmak, Pazardaki gelişmeleri takip etmek, buna uygun satış ve p..

İstanbul Anadolu / Tümü TAMER TANCA MAĞAZACILIK A.Ş.

İş TanımıKEMAL TANCA olarak 1950'den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış markamızın Brandium AVM' de bulunan mağazamız için; perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen, dinamik, müşteri memnu..

İstanbul Anadolu / Tümü MMC MÜH. ELEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

İş Tanımı2010 yılından beri faaliyet göstermekte olan MMC Mühendislik Elektrik firmamıza, elektrik sektöründe deneyimli, satışı seven, daha önce Siemens, Eaton, Viko, Phoenix, Nexans, HES gibi markaları tanıyan müşteri portföyü olan, B Sınıfı ehliyet sahibi Bölge Satış Yöneti..