Satış İş İlanları

Pozisyon: Satış
Aydın / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

Manisa / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Mağaza Sorumlusunun talimatlarına uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak, Müşteri şikayet..

Samsun / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Mağaza Sorumlusunun talimatlarına uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak, Müşteri şikayet..

İstanbul Avrupa / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİstanbul Yenibosna bölgesinde yer alan Migros mağazalarımızda görevlendirmek üzere;Full Time Kasiyer olarak; Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamaktan, Güncel kampanyaları takip etmekte..

İstanbul Avrupa / Fatih Medusaconcept

Haftalık Çalışma Saatlerini Kendisi belirleyecek Kendi Cep Telefonundan ve Ofisimizdeki Bilgisayardan Instagram ve Web sitesi fotograf girişlerini yapıp satışlarımızı yapıp takip edecek Instagramda aktif bayan eleman arıyoruz, Günde 4-5 saat çalişacak, Lise öğrencisi bile olabilir...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Octopus Business Solutions

2011 yılından bu yana Stok Sayım, Özel Yazılım ve Lojistik Destekleri alanlarında hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere satış temsilciliği görevini üstlenecek, "SATIŞ TEMSİLCİSİ" aramaktayız. GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusu..

İş Tanımı-Firmamızın Dermatoloji ve Cerrahi  alanında çalışılacak ürünlerinin; - Ziyaret planı doğrultusunda doktor ve eczanelere tanıtımının yapılması - Belirlenen Satış hedefleri doğrultusunda (Günlük,haftalık ve aylık) çalışma planı oluşturulması ve uygulan..

İş Tanımı  Direkt Satış ekiplerinde, belirlenen hedefler doğrultusunda, potansiyel müşterilere ulaşarak satış yapmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak.Aranan Nitelikler • Tercihen üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden ya da ..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Butiksemti.com

butiksemti.com olarak internet üzerinden kişiye özel hediyelik ürünler satmaktayız satışta ve diğer idari işlemlerde bize yardımcı olacak çalışma arkadaşımızı arıyoruz. Şirket istanbul sultangazi habibler eski edirne asfaltı caddesindedir. Ücret 1500 TL(yemek ve yol b..

İş Tanımı- Büyük market( ulusal, yerel) zincirlerine ve Yerel elektrikçilere şirketimiz led aydınlatma ürünlerini pazarlayacak - Ürün tanıtım , satış pazarlama organizasyonu  - Türkiye geneli ürünlerin yaygınlaştırılması için organizasyon planlama..