Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Maltepe Galipoğlu İnşaat

Özellikle sanat yapıları,köprü,viyadük,metro istasyon binaları işlerinde tecrübeli inşaat mühendisleri aranmaktadır.B sınıfı ehliyet gerekmektedir.Autocad bilgisi,hakediş ve metraj hesaplarına vakıf,şantiye tecrübeli olması gerekmektedir.250 kişi çalışanı olan alt yüklenici firmamıza, sorumluluk ala..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Gaziosmanpaşa daki Avm projemiz için; Bilgisayar Bilen Temizlik makina ve kimyasalları ile ilgili bilgi sahibi Personel sevk ve idaresi konusunda tecrübeli Puantaj tutabilen Dİksiyonu düzgün Çözüm odaklı Vardiya problemi olmayan Deneyimli..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Şirketimizin İstanbul Avrupa yakasındaki projelerinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan TEMİZLİK ŞEFLERİ aranmaktadır. En az Lise, tercihen üniversite mezunu, Temizlik operasyonları yönetiminde en az 3 yıl deneyimli, Temizlik ekipmanları, kimyasalları hakkında bilgi sahibi..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Frekans Elektrik Proje Taahhüt

Üniversitelerin Elektrik ve/veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, şantiye saha çalışmalarını yürütebilecek, ekip yönetimi yapabilecek , sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü, takım çalışmasını seven, çözüm odaklı, iyi derecede MS Office ve Autocad kullanabilen, B sınıf araç eh..

Bursa / İnegöl CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Bursa-İnegöl bölgesinden sorumlu olarak görevlendirilmek üzere "YEM SATIŞ ŞEFİ" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • Tercihen Veterinerlik Fakültesi mezunu veya Ziraat Mü..

Ankara / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Ankara - Akyurt lokasyonunda bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere 'BAKIM ŞEFİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölüml..

İstanbul Anadolu / Beykoz Betula Peyzaj

MUHASEBE SORUMLUSU İLGİLİ MESLEK YÜKSEKOKULU , TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU ÖDEME TABLOLARI AYLIK RAPORLARIN HAZIRLANMASI VE TAKİBİ MUHASEBE : CARİ HESAPLAR -SATICILAR -MÜŞTERİLER, -PERSONEL,- -ORTAKLAR, -SGK İŞLEMLERİ -BANKALAR,KASA..

Kocaeli / Gebze BUYRUK GROUP

TÜRKİYE'NİN KONUSUNDA MARKA VE PRESTİJLİ ÜRETİM ŞİRKETİNİN; GEBZE/GOSB BÖLGELERİNDEKİ PROJESİNDE GÖREV ALACAK ÖZEL GÜVENLİK PROJE SORUMLUSU İSTİHDAM EDİLECEKTİR. ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER; 1. 45 - 50 YAŞ ARASI 2. TSK EMEKLİSİ 3. ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KA..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Çankırı / Çerkeş Alternatif Özel Güvenlik A.Ş.

• 5188 sayılı kanuna uygun olarak güvenlik hizmetlerini yürütebilen ve güvenlik kimlik kartına sahip, • Diksiyonu düzgün, • Askerlik Hizmetini tamamlamış olan, • En az Ön Lisans Mezunu, • 35- 50 yaşları arasında, • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, • Ç..